Atatürk paylaşımına gelen yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı!

Kızı Elif Ada'nın, Atatürk için ağlarken çektiği videosunu Instagram'da paylaşmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Atatürk paylaşımına gelen yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı!

Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Elif Ada'nın, Atatürk için ağlarken çektiği videoyu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşmıştı. Videonun altına gelen yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı.



İbrahim Tatlıses'in kızı Atatürk için ağladı



Gelen yorumlara tepki gösteren Ayşegül Yıldız, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Yıldız tepkisini şu mesajla gösterdi:



"Elif Ada'nın videosunun altına acaba Peygamberimizi de tanıyor mu diye saçma sapan sorularıyla insanları sinir edip günaha sokan 3-5 kişiye!!!!!!!!!! acaba siz Peygamber Efendimiz' i tanıyormusunuz??????? Çok merak ettim gerçekten!!!!!!! Zira tanısanız koskoca alemlere rahmet olarak gönderilmiş, Allah dostu ve tüm insanlığa yol gösterici olarak gönderilen son Peygamber olan Peygamber Efendimizi ile bir ülkeye liderlik yapmış normal bir kulu karşılaştırmayı bırakın aynı cümle içinde bile kullanamazsınız!!!!!! Adınıza çok üzüldüm!!!!!! Bence öğrenin okuyun..... önce Kuran-ı Kerim'i okuyun ki İslamiyeti öğrenin.!!!!! 4 yaşında çocuğun Allah katında bile sorgusu yokken SİZ KİMSİNİZ Kİ ALLAH'ın KULA SORACAĞI SORULARI SORUYORSUNUZ!!!!!!! Soracaksanız müslümana yakışan şekilde kulun kula soracağı soruları sorun!!!!!!! ( aç mısın, bir şeye ihtiyacın var mı gibi!!) Benim Peygamberim Kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü dönemde, kendi kızını Mekke sokaklarında omuzlarında taşıyan Peygamberdir!!!!!! 4 yaşındaki bir çocuğa Atatürk'e ağladı diye yaptığınız yorumlara bakın bakalım onun ümmetindenmisiniz!!!!!!!!! O'na yakışıyormusunuz!!!!!!!! İslamiyet hoşgörü dini!!!!! Herkes önce kendi imanını ve müslümanlığını sorgulasın!!!!! O Atatürk'e ağlayan çocuk Allah'ını da Peygamberini de sizden iyi biliyor merak etmeyin!!!!"



Atatürk paylaşımına gelen yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin