Aslı Enver'in yerine Merve Boluğur mu geliyor?

Burak Özçivit, Merve Boluğur’a teklif götürmeye hazırlanıyor...

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver'in yerine Merve Boluğur mu geliyor?

Başrolünü Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver’in paylaştığı “Kardeşim Benim” filmi, 15 Ocak 2016’da seyirciyle buluşmuş, toplam 2 milyon 70 bin 692 seyirciyle buluşmuş ve 23 milyon 132 bin hasılat elde etmişti. Bu gişe başarısı sonrası filmin 2.’sinin çekilmesine karar verildi. 24 Kasım 2017’de seyirciyle buluşacağı açıklanan yeni filmin aynı zamanda yapım ortağı olan Burak Özçivit, 29 Haziran’da Fahriye Evcen’le nikah masasına oturduktan sonra filmin çekimlerine başlayacak.



ESKİ DİZİ PARTNERİ



Ancak bu kez “Kardeşim Benim” filminde Murat Boz’la yollarını ayıran Aslı Enver kadroda olmayacak. Burak Özçivit, bu konudaki sorulara “Kadroda küçük değişiklikler yapacağız” açıklamasıyla üstü kapalı yanıt verse de Murat Boz, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını öne sürdü. Filmde Aslı Enver’in yerine kimin geleceği konusunda ser verilip sır verilmezken dizi ve film piyasasının nabzının attığı Cihangir’den çok konuşulacak iddia yayılmaya başladı. Buna göre Burak Özçivit, 2010 – 2011 sezonunda “Küçük Sırlar” dizisinde beraber kamera karşısına geçtiği merve boluğur’a teklif götürmeye hazırlanıyor.



MURAT’IN ESKİ EŞİNİN KANKASI



Bu iddia kısa sürede dedikodu kazanlarını da kaynattı. Çünlü Merve Boluğur, aynı zamanda Murat Boz’un kısa süre evli kaldığı eski eşi Eliz Sakuçoğlu’nun da çok yakın dostu... Eliz Sakuçoğlu, önceki yaz Murat Dalkılıç’la yaşamını birleştiren Merve Boluğur’un nikahında şahitliğini de yapmıştı. Bakalım bu dedikodunun “aslı” çıkacak mı, yoksa sadece iddia olarak mı kalacak?



 



BİRSEN ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin