Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı? Ünlü çiftten iddialara yanıt!

Ünlü çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde ayrıldığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı? Ünlü çiftten iddialara yanıt!

Aslı Enver ve Murat Boz'un 14 Şubat Sevgililer Günü'nden önce ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü çiftten bu iddialara fotoğraflı yanıt geld.



Hem Aslı Enver, hem de Murat Boz kişisel Instagram hesaplarından fotoğraflarını paylaşarak, iddialara cevap verdiler. Ünlü çift, paylaştıkları fotoğrafa mesaj yazmazken sadece 'siyah kalp' emojisi eklediler.



İşte, o paylaşımlar;

Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı? Ünlü çiftten iddialara yanıt!Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı? Ünlü çiftten iddialara yanıt! - Resim : 2



Sevgililer Günü'nden önce ayrıldıkları iddia edilmişti



Aslı Enver’le Murat Boz’un Sevgililer Günü’nden hemen önce yollarını ayırdığı iddiası yüksek sesle dillenrilmeye başladı. Ünlü çift, ayrılık haberleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.



Kısa süre önce “Survivor” ekibinin yanına, Dominik’e giden Murat Boz’un bu seyahati ayrılık dedikodularını da beraberinde getirdi. İddiaya göre ilişkide baş gösteren sorunları aşamayan çift, 14 Şubat öncesinde yollarını ayırdı.



“İstanbullu Gelin” dizisi için çekimlere başlayan Enver’in mutsuz hali set ekibinin de dikkatini çekerken, İstanbul’dan uzaklaşmak isteyen Boz önce Dominik’e gitti, ardından Acun Ilıcalı’yla birlikte Miami’ye geçti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin