Arto’dan, Ebru Gündeş’in hamileliğiyle ilgili şok açıklama!

Şarkıcı Arto, katıldığı bir magazin programında kulislerde hamile olduğu konuşulan Ebru Gündeş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Arto’dan, Ebru Gündeş’in hamileliğiyle ilgili şok açıklama!

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Amerika’ya, eşi Reza Zarrab’ın yanına uçan ve daha o zamanlarda adı hamilelik dedikodularına karışan Ebru Gündeş’in adı yeniden gündemde… Sanatçının Mart ayında, şu anda anlaşması bulunan restoran ile sözleşmesini sonlandırıp Amerika’ya uçacağı ve ikinci çocuğunu da burada kucağına alacağı haberi Ünal Demirkaya’nın Sozcu.com.tr’de yer alan Benden Kaçmaz köşesinde yer almıştı. Bu haberin ardından adeta konuyu yalanlarcasına önümüzdeki ayların konser tarihlerini paylaşan Gündeş bu haberin doğru olmadığını iddia etmişti.



ARTO’DAN GÜNDEŞ’E AĞIR GÖNDERME



Söylemezsem Olmaz adlı magazin programına konuk olan şarkıcı Arto, Ebru Gündeş’le ilgili hamilelik haberinin gündeme getirilmesinin ardından çarpıcı bir tespitte bulundu. Geçmiş yıllara ait yaşanmış bir olayı hatırlatan Arto, “Benim babam ölü diyen kadına, hamile değilim dese ne kadar inanabilirsin” diye sorarak çarpıcı bir tespitte bulunmuş oldu. Gündeş’in sanatına saygı duyduğunu söyleyen Arto ‘Zirvede kalabilmek adına ne yalanlar söyleyebileceğine şaşırırsınız’ şeklinde konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin