Arda Turan için tutuklama talebi!

Berkay’ın avukatı Arda Turan’ın tutuklanması için dilekçe verdi...

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan için tutuklama talebi!

Futbolcu Arda Turan’ın bir gece kulübünde şarkıcı Berkay’a kafa atarak burnunu kırması ve hastanede silah çekerek tehdit etmesi iddiasına ilişkin Berkay’ın avukatı savcılığa başvurarak Turan’ın tutuklanmasını talep etti. Avukat Ayşegül Mermer savcılığa sunduğu dilekçede, Arda Turan’ın, “Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak, silahlı tehdit, ruhsatsız silah taşıma ve bulundurma ve sözlü taciz” suçlarını işlediği belirtilerek tutuklu yargılanması talep edildi.



NE OLMUŞTU?



Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin geçen gece Emirgan'daki bir gece kulübünde yaşanan olayla ilgili konuşmuş, mekanda arkadaşlarıyla eğlenen Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın, kendisinin koluna dokunarak, “Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın” dediğini söylemişti.



“KENDİNE GEL”



Turan'a “Ne diyorsun kendine gel” diye seslendiğini aktaran Şahin, bunu eşi Berkay'ın duyması üzerine Turan'ın kulağına eğilip, “Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız” dediğini aktarmıştı. Bundan sonra Turan'ın Berkay'a saldırdığı öne sürülmüştü.



HASTANEYE SİLAHLA GİTMİŞTİ



Arda Turan'ın saldırısından sonra hastaneye kaldırılan şarkıcı Berkay için ameliyat kararı alınmıştı. Berkay'ın eşi Şahin, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ı arayarak yaşananları anlattığını, bunun ardından Turan'ın yanına silah alarak, hastaneye Berkay'ın yanına gittiğini ve burada, “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim” dediğini öne sürmüştü.



TACİZ OLSA GÖRÜRDÜM



Arda Turan ile Berkay arasında gerçekleşen kavga sırasında olay yerinde bulunan futbolcu Burak Yılmaz, ifadesinde “Taciz olsaydı görürdüm” diyerek yakın arkadaşı Arda Turan’ı savunmuştu. (Sözcü)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin