Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Geçen sezon 39 bölüm boyunca "İçerde" dizisinde muhteşem bir oyunculuk sergileyen Aras Bulut İynemli, ara vermeden yeni işe başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Geçen sezon 39 bölüm boyunca "İçerde" dizisinde muhteşem bir oyunculuk sergileyen Aras Bulut İynemli, ara vermeden yeni işe başlıyor. İynemli yine Ay Yapım'la çalışacak ve "Aras" kod adlı mafya dizisinde başrol oynayacak. İçerde dizisi tadında çekilecek projenin yönetmeni de İynemli için çok tanıdık.



Genç yıldızın yeni yönetmeni "İçerde" dizisinin ikinci yönetmeni Sinan Öztürk olacak. 37 yaşındaki Öztürk, daha önce Türker İnanoğlu'nun imza attığı Arka Sokaklar'da tam 6 sezon ikinci yönetmenlik yapmıştı. Sürükleyici hikayesiyle seyirciyi çekecek "Aras"ı oldukça usta bir kalem olan Gökhan Horzum yazacak. "Aras" yeni yayın döneminde Show TV'de seyirciyle buluşacak.



Projede Aras Bulut İynemli'ye eşlik edecek partner ise henüz netleşmedi. Bu sezon yine Ay Yapım'la çalışacağı öğrenilen Kara Sevda'nın Asu'su Melisa Aslı Pamuk'un bu projede mi yoksa şirketin diğer iki yeni işinde mi çalışacağı merak konusu... Yapım şirketinin biri Engin Akyürek'e ait olan işlerinin çekimleri kasım ve ocak ayı gibi başlayacak.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin