Arapsaçı filminin vizyon tarihi belli oldu!

Başrollerini Hakan Meriçliler ve Açelya Topaloğlu'nun paylaştığı komedi filmi ‘Arapsaçı’nın vizyon tarihi belli oldu

Google Haberlere Abone ol
Arapsaçı filminin vizyon tarihi belli oldu!

Yapımını Insignia Yapım’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, senaryosunu Ömer Faruk Yardımcı ve Ayşe Işıkmen’in kaleme aldığı ‘Arapsaçı' filmi 30 Mart’ta seyirciyle buluşuyor. 



İddialı Oyuncu Kadrosu



Çekimleri İstanbul’da yaklaşık bir buçuk ayda tamamlanan komedi filmi ‘Arapsaçı’ ezber bozan hikayesiyle dikkat çekiyor. Başrollerini  Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un paylaştığı ‘Arapsaçı’ filminde ayrıca Köksal Engür, Cihan Ercan, Zeynep Kankonde, Bahar Süer, Füsun Demirel, Ünal Yeter, Sebahattin Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.



Hayatları Arapsaçı'na Dönüyor



Heyecan dolu hikayesi ve birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Arapsaçı’nda, eski bir aktörün şöhretli zamanlarından kalan deri ceketi, rastlantısal olaylar sonucunda birbirinden farklı insanların hayatlarını kesiştirir. Üstüne üstlük ceketin içinde büyük ikramiye çıkmış loto kuponu vardır ve bundan kimsenin haberi yoktur. Elden ele gezen bu deri ceket, tüm karakterlerin hayatlarını kökünden değiştirecek ve adeta Arapsaçı'na döndürecektir.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin