Araf 3 geliyor!

2 yıl aradan sonra, bu yılbaşında ikinci film ile geri dönen “Araf” efsanesi; sinemaseverleri bu sefer çok bekletmeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Araf 3 geliyor!

Sinemaseverlerin “Araf 2”ye yoğun ilgisi ve serinin yeni filmi için beklentinin artması nedeniyle ünlü yönetmen Biray Dalkıran, “Araf 3” için kolları sıvadı.

 

2006 yılında vizyona giren “Araf” filmi gösterime girdiği ilk hafta box office listesinde ilk sıraya yerleşmiş, aynı zamanda Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne kabul edilen ilk korku filmi olmuştu. Film, Amerika’ya satılarak yine bir ilki gerçekleştirmişti.

 

Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün ve Recep Aktuğ gibi ünlü ve başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı “Araf 2” ise 4 Ocak’ta gösterime girdi ve sinema seyircilerinden tam not aldı.

 

“Araf 2”nin vizyon başarısının hemen ardından “Araf 3” için hazırlıklara başlandı. Biray Dalkıran, yeni filmin senaryosunda; daha önce Amerika’da çekmiş olduğu “The Crossbreed - Melez”in de senaristi olan Şafak Güçlü ile çalıştı.

 

Oyuncu kadrosu tamamlanan ve senaryo okuma provaları devam eden “Araf 3”ün çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Yapımcılığını Biray Dalkıran, Asuman Şener ve Dalkıran üstlendiği filmin başrollerinde Mehmet Baştürk, Çağla Erdimen, Emre Özmen, Sevgi Akoğlu ve Ufuk Başar Can yer alacak.

 

Filmin Türkiye dağıtımını Bir Film üstlenirken, Breaking Glass Pictures ise Amerika dağıtımını gerçekleştirecek.


Etiketler film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin