Antalya'da seyirci karşısına çıktı!

'Yaktın Beni' filminin Antalya galası yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da seyirci karşısına çıktı!

Yönetmenliğini Can Yücel'in, senaristliğini Uğraş Güneş'in yaptığı, başrollerini Uğur Yücel ve Meltem Cumbul'un paylaştığı sinema filmi 'Yaktın Beni'nin Anadolu' filminin galası, Antalya'da yapıldı.



Özdilek Park Alışveriş Merkezi'ndeki Cinetime Sinemaları'ndaki filmin galasına, filmin başrol oyuncusu Uğur Yücel ve senarist Ulaş Güneş katıldı. Galaya katılacağını duyurulan Meltem Cumbul ise olumsuz hava koşulları nedeniyle gelemedi. Galada, senarist Ulaş Güneş ve Uğur Yücel'e günün anısına Cinetime Sinemaları Müdürü Murat Aslan tarafından plaket verildi. 



Antalyalılar ile birlikte filmini izleyen Uğur Yücel, gösterim öncesi sinema salonunda yaptığı konuşmada, seyirci- oyuncu ilişkilerinin tiyatroda daha yoğun olduğunu söyledi. Film öncesinde seyirciyle buluşmanın ve onları selamlamanın büyük bir keyif verdiğini belirten Yücel, "Sinema perdede olan bir şey ama böyle gelip sizleri buradan selamlamak, sizlere teşekkür etmek çok güzel. Bu saati bizim filmimize ayırdığınız, buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.



'Yaktın Beni'nin bir komedi filmi olduğunu ifade eden Uğur Yücel, "Böyle talihsiz günlerde hiç olmazsa komediler belki insanı biraz ferahlatır. Sinema salonları da ev gibi. İnanlar kendi yuvalarına kaçıp orada mutlu olmaya çalışır. Bizlerin de yuvaları sinema salonları. Bunun için yapıyoruz her şeyi. Buradan gülerek, eğlenerek mutlu çıkmanızı diliyorum" diye konuştu. 



Yücel, yönetmen Can Yücel'in de oğlu olduğunu söyledi. Filmde, Uğur Yücel ve Meltem Cumbul'un yanı sıra başlıca rollerde Sarp Apak, Sinem Kobal, Hasibe Eren ve Sezai Aydın da yer alıyor.(DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin