Animal Planet, Eurosport ve Discovery kanalları artık Filbox’ta!

Filbox, Discovery Channel, Animal Planet ve Eurosport kanallarının gösterimine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Animal Planet, Eurosport ve Discovery kanalları artık Filbox’ta!

Oflaz Medya Grubu tarafından kurulan Türkiye’nin yeni HD dijital uydu platformu Filbox, ücretli TV programcısı Discovery Communications’ın Discovery Networks Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) bölümü ile Discovery Channel, Animal Planet ve Eurosport dahil bazı kanallarının gösterimi için anlaştı.  



Popüler bilim, teknoloji ve macera dahil pek çok farklı konuda gerçeğe dayalı içerik sunan Discovery Channel, bilim dünyasından önemli fikirleri, ilginç cihazları ve yeni gelişmeleri inceleyen Discovery Science, doğal yaşam ve hayvanlar alemine ait merakla izlenen belgeseller yayınlayan Animal Planet, Discovery Networks portföyünde bulunan farklı kanallardan önemli programları bir arada HD kalitesinde sunan Discovery Showcase HD ve olimpiyat oyunları, tenis, motor sporları, kış sporları, dövüş sporlarının yanı sıra bisiklet, futbol, golf gibi birçok farklı dalda spor müsabakalarını ekrana taşıyan Eurosport HD kanalları 6 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında Filbox kanal ailesine eklenecek.



Filbox Hakkında



Haziran ayında yayına başlayan Filbox, Türkiye’nin, uydu üzerinden yayın yapan, yeni dijital platformudur. Kurulduğu günden bugüne kadar hızlı bir büyüme gösteren Filbox, abonelerine kaliteli ve farklı içeriği çok uygun fiyata sunmayı hedeflemektedir. Kısa sürede geniş bir kanal yelpazesine ulaşan Filbox, bünyesinde; Universal, Paramount, FOX, Miramax, Lionsgate ve STUDIOCANAL gibi stüdyoların gişe rekortmeni film ve dizilerin yayınlandığı SinemaTV kanalları ve dünyada fenomen olan ödüllü dizilerin yayınlandığı Dizi TV kanalının yanı sıra, belgesel, eğlence, spor ve müzik kanallarını bulunduruyor.



Cam Modül veya uydu alıcısı satın alınarak üye olunan Filbox ile Türksat Uydusu üzerinden izlenen şifresiz ve ücretsiz yüzlerce ulusal ve yerel kanallar da izlenebiliyor. Daha fazla bilgi için www.filbox.com.tr ziyaret edin. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin