Angelina Jolie hakkında şok iddia: Çocukları 'zehirliyor'

Ünlü oyuncu Angelina Jolie hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Angelina Jolie hakkında şok iddia: Çocukları 'zehirliyor'

İki yıl önce ayrılacaklarını açıkladıklarında belki de kimse bu sürecin bu kadar zor olacağını ve bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemişti. Ama bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan ve ayrılmaz bir bütün olarak görünen Brad Pitt ile Angelina Jolie çifti hakkında birbirinden çarpıcı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.



Altı çocuklarının velayeti için uzun bir süre bir tür savaş yürüten çift sonunda anlaştılar. Ama iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. Bunlar arasında en çarpıcı olanlardan biri de birkaç gündür ABD basınının gündeminde ilk sıralarda.



Geçtiğimiz günlerde Vietnam'da bir yetimhaneden evlatlık aldığı oğlu Pax Thien'e Brad Pitt'in kendisini hiç istemediğini söylediği iddia edilen Jolie, basına yansıyan haberlere bakılırsa bununla da yetinmemiş.



ABD magazin basını konuyla ilgili iddialara yer verdiği haberlerde çiftin altı çocuğunun bu boşanma davasının tam da ortasında kaldığını ve anne ile babaları arasındaki velayet savaşları nedeniyle zor zamanlar geçirdiğini belirtti.



Angelina Jolie hakkında şok iddia: Çocukları 'zehirliyor'



Çocuklar, geçtiğimiz hafta Brad Pitt'in yeni yaşını kutlamak için onun evine gitseler de zamanlarının büyük çoğunu anneleri Jolie ile geçiriyor.



Basındaki iddialara bakılırsa çocukların babalarından uzak durmaları hiç de şaşırtıcı değil. Buna en büyük etken olarak da Angelina Jolie gösteriliyor. İddialara göre Jolie, özellikle de evlatlık çocukları Zahara, Maddox ve Pax Thien'i Brad Pitt'e karşı "zehirliyor."



İddialara göre Angelina Jolie, çocuklarının Brat Pitt'ten soğuması ve uzak durması için onlara ünlü aktörü kötülüyor. Jolie'nin özellikle de evlatlık çocukları üzerinde bu konuda başarılı oldğu ve 17 yaşındaki Maddox, 15 yaşındaki Pax Thien ve 13 yaşındaki Zahara'nın Pitt'i görmek bile istemedikleri belirtiliyor.



Angelina Jolie hakkında şok iddia: Çocukları 'zehirliyor' - Resim : 2



İşte geçen hafta basına yansıyan ve Jolie'nin Pax Thien'e "Baban seni evlat edinmemi hiç istememişti" sözlerinin de bu işin bir parçası olduğu iddia ediliyor.



Bu arada Brad Pitt'e yakın kaynaklar ise aktörün bu durum yüzünden büyük üzüntü duyduğunu belirtiyor. Basında yer alan iddialara göre Pitt'in yakın arkadaşları "Brad, o üç çocuğun gelip kendisini görmelerini istiyor ve bunu umut ediyor" dedi.



Brad Pitt, 17 Aralık'ta 55'inci doğum gününü kutlarken büyük oğlu Maddox dışında bütün çocukları yanındaydı. O günün bir başka özelliği daha vardı. Brangelina çiftinin ayrılmaya karar verdiği ve velayet için savaşmaya başladığı günden beri çocuklar ilk kez babalarının evinde yatına kaldı.



Öne sürülenlere göre Brad Pitt, Maddox ile ilişkisinin bir daha düzeltilemez şekilde bozulmasından endişe ediyor.



Angelina Jolie ile Brad Pitt, başrol paylaştıkları Mr and Mrs Smith (Bay ve Bayan Smith) adlı filmin setinde tanıştı. O dönemde Jennifer Aniston ile evli olan Pitt, Jolie için karısından boşandı. Brangelina adıyla anılmaya başlayan çift bu süreçte üçü biyolojik üçü evlatlık altı çocuk sahibi oldu. Jolie, önceki eşi Billy Bob Thornton ile evliyken Maddox'u evlat edinmişti. Ancak Brad Pitt ona da kendi soyadını verdi.Brangelina çifti, altı çocuklarının da tanıklığında 2014 yılında evlendi. Ancak iki yıl sonra boşanma kararı aldıklarını açıkladı.



Angelina Jolie hakkında şok iddia: Çocukları 'zehirliyor' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin