Ana haberlere konu olmuştu... O görüntü hangi filme ait çıktı?

Gelin ve damadın kepçeyle düğün salonuna girdiği video, ana haberlere konu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ana haberlere konu olmuştu... O görüntü hangi filme ait çıktı?

Son günlerde çokça paylaşılan ve ana haber bültenlerine de konu olan videonun film sahnesi olduğu ortaya çıktı.



Bir gelin ve damadın kepçeyle salonna geldikleri anda düştüklerini gösteren video, son günlerin en çok izlenen videosu oldu. Ana haberlere de konu olan bu video, İbrahim Büyükak'ın çekimleri devam eden Yol Arkadaşım 2 filmine ait olduğu ortaya çıktı.



Ünlü oyuncu, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamayla, o videonun kendi filminde yer alan bir sahne olduğunu söyledi. Büyükak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



"Arkadaşlar birkaç gündür sosyal medyada gezen hatta ana haber bültenlerine kadar çıkan bu görüntü aslında gerçek olmayıp filmimiz ‘Yol Arkadaşım 2’ nin bir sahnesinin çekiminden Setteki bir yardımcı oyuncumuzun çekip koyduğu bu görüntü sayesinde biz de aslında ne kadar güzel ve gerçek bir sahne çektiğimizi görmüş olduk İş bu kadar büyüyünce de bir açıklama yapmamız gerektiğini fark ettik Filmde göründüğünden çok daha komik olacak, emin olabilirsiniz NOT: Bu arada sahneyi oynayan gelin ve damat, dublör oyuncu arkadaşlarımız Kimse merak etmesin, çok iyiler Çekimlerden hepinize sevgiler #YolArkadaşım2"






 


İbrahim Büyükak (@ibuyukak)'in paylaştığı bir gönderi (25 Tem, 2018, 7:58öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin