'Amerika’ya taşınmak istiyorum'

Gizem Karaca, Hadi Be'nin konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Amerika’ya taşınmak istiyorum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Ay Lav Yu Tuu’ sinema filmiyle seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Gizem Karaca oldu. Geçtiğimiz günlerde Kemal Ekmekçi ile dünyaevine giren Gizem Karaca, ‘Hadi Be’ canlı yayınında özel hayatı ve bilinmeyen yönlerini anlattı.



Köye Yerleşebilirim



Dizi çekimleri için bir yıl Muğla’da yaşadığını ve ileride köy hayatı yaşamayı çok  istediğini belirten Gizem Karaca “Bir sene dizi çekimleri için Muğla’da yaşadım. Ama çok ileride her şeyi bıraktıktan sonra gidip köye yerleşmek istiyorum. Köy hayatını dizide yaşadım ama kendim ona uyum sağlayabilirmiyim şuan tam olarak bilemiyorum” dedi.



Hazır Hissedince Olacak



Sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen ‘Anne olmayı istiyor musunuz? sorusuna Gizem Karaca “Çocuk isteme durumu ileride kendimizi hazır hissedince olacak bir şey.  Şuan için daha çok erken” diye konuştu.



Çok Hiperaktifim



Çok hiperaktif bir insan olduğunu ve bundan dolayı iki defa ameliyat olduğunu söyleyen Gizem Karaca “Hiperaktif birisiyim. Basketbol ve at binmekten dolayı iki kere çapraz bağlarımı kopartıp ameliyat oldum” dedi.



Ayakkabı Hastalığım Var



Kadınlarda olduğu gibi kendisininde ayakkabı hastalığı olduğunu ancak spor ayakkabılara da ilgili olduğunu söyleyen Gizem Karaca “Benim de ayakkabı hastalığım var ama daha çok spor ayakkabı seviyorum 50den fazla spor ayakkabım vardır” dedi.



Evlenince Hayatım Değişmedi



Evlendikten sonra hayatında bir şey değişmediğini ama rahatladığını söyleyen Gizem Karaca “Evlenince hayatında bir şey değişmiyor ama rahatlıyorsun. Artık evlendik sıkıntılar bitti diye. Düğünde masa düzeni ve davet süreci biraz zorlu oldu çünkü davetlilerin Bodruma gelmesi gerekiyordu” dedi.



Kemal Turşuyu Yiyince Tamam Dedim



Eşi Kemal Ekmekçi’nin turşuyu hiç sevmediğini ancak kız isteme töreninde kahvesinin yanına turşu koyduğunu söyleyen Gizem Karaca “Kemal turşuyu hiç sevmiyor. Önünde görünce hemen başka yere kaldırıyor. Bende istemeye geldiklerinde tuzlu kahvenin yanına turşu koydum. Turşuyu yedikten sonra tamam artık her şey olabilir dedim” dedi.



Amerika’ya Taşınmak İstiyorum



Oyunculuk yapmak için Amerika’ya taşınmak istediğini söyleyen Gizem Karaca “Oyunculuk için Amerika’ya taşınmayı istiyorum. Ancak bu çok zorlu bir süreç. Orada tanıdıkların olacağı iyi bir ajansla başlamak gerekiyor” dedi.



Çok Dağınığım



Çok dağınık olduğunu ve buna kendisinin de tahammül edemediğini söyleyen Gizem Karaca “Kendimde tahammül edemediğim huyum, çok dağınık olmam. İşimde çok detaycı ve düzenliyim ama evimde odamda çok fazla dağınığım” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin