Aman Reis Duymasın filminin çekimleri tamamlandı!

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın büyük kadrosu, 'Aman Reis Duymasın' filmiyle sinemaseverleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aman Reis Duymasın filminin çekimleri tamamlandı!

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Onur Tan’ın oturduğu ‘Aman Reis Duymasın’ filminin çekimleri tamamlandı. Film 13 Aralık’ta Türkiye’de sinemaseverlerin karşısına çıkacak.



"Aman Reis Duymasın filminden kareler" Galerisine Göz At



Ekranların fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın büyük kadrosu, televizyondan sonra ‘Aman Reis Duymasın’ filmiyle sinemaseverleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir ön hazırlık döneminden sonra İstanbul ve Erdek yapılan çekimlerde sona gelindi. Çekimleri 4 haftada tamamlanan film, büyük bir gizlilikle yürütüldü. Yeraltı dünyasının güçlü isimleri bu kez eğlenceli sahneleriyle hayranlarının olduğu kadar sinemaseverleri de güldürmeye hazır.



Hikayesi kadar kadrosu da zengin



Aman Reis Duymasın’ filminin hikayesi kadar kadrosu da zengin. Filmde Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler, Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı oyuncular rol alıyor.



Aman Reis Duymasın 13 Aralık’ta Türkiye’de Sinemaseverlerle buluşacak.



Edho oyuncuları bu defa güldürecek!



Aman Reis Duymasın filminin çekimleri tamamlandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin