Altı ünlü kadın sevgililerini öldürme hikayelerini anlatacaklar!

Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuarı ile Harbiye Açıkhava'da...

Google Haberlere Abone ol
Altı ünlü kadın sevgililerini öldürme hikayelerini anlatacaklar!

2006 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören konserlerinden olan "Broadway’den İstanbul’a Müzikaller" 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuarı ve güçlü bir kadro ile Harbiye Açıkhava’da 10 Ekim Salı günü 21:00'da yeniden seyircisi ile buluşuyor.



Basında müzikalin dev bir kadro ile tekrar sahneleneceği haberleri çıkmaya başladığı günden beri, seyircinin yoğun ilgisi ile biletlerin yarısı hızlı bir şekilde tükendi.



Altı ünlü kadın sevgililerini öldürme hikayelerini anlatacaklar



11 yıl aradan sonra 10 Ekim tarihinde Harbiye Açıkhava’da yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanan "Broadway’den İstanbul'a Müzikaller" projesinde yer alan Ayça Varlıer, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Pamela, Şehnaz Sam ve Yeliz Şar ünlü Chicago müzikalinde hapishaneye düşen 6 kadının sevgililerini öldürme hikayelerinin anlatıldığı Cell Blok Tango parçasını birlikte yorumlayacak.



Projenin mimarı: Nurcan Karaca



Bir yıldır "Broadway’den İstanbul’a Müzikaller"i hayata geçirmek için çalışanprojenin mimarı Nurcan Karaca, daha önce de Senfonik İbrahim Tatlıses, Senfonik şebnem Ferah, Rock Müzikaller gibi çok ilgi gören projelere imza atmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin