ALTAN GÖRDÜM 'AYRILIK' HABERLERİNE KIZDI

Kanser tedavisi gören eşi Vahide Gördüm ile ayrılık haberlerine sinirlenen Altan Gördüm "Böyle konularda hassas olmak lazım. Çünkü Vahide'nin tedavisi hâlâ sürüyo" dedi.

Google Haberlere Abone ol
ALTAN GÖRDÜM 'AYRILIK' HABERLERİNE KIZDI

Bir süredir meme kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Vahide Gördüm'ün eşi Altan Gördüm ile evlerini ayırdığı ve boşanma aşamasında olduğu iddiası gündeme geldi.


Milliyet'in haberine göre sanatçının eşi Altan Gördüm, yakın çevrelerine dayandırılan iddiayı reddetti.


Eşinin Eskişehir'de Levent Semerci'nin yönettiği "Ayhan Hanım" filminin setinde olduğunu söyleyen Gördüm, "Bu boşanma haberi nereden çıktı anlayamıyorum. Vahide beni boşuyormuş ama benim haberim yok. Bir de evi ayırmışız, nereden biliyorsun kardeşim benim yanımda mı geziyorsun? Öyle bir şey olsa, o aşamalara gelinse bunun açıklamasını yapar söyleriz. Niye gizli saklı yürütelim. Zaten birkaç gün önce hep beraber basına röportaj verdik. Vahide şimdi geçen yıldan kalma Eskişehir'deki sinema filminin çekiminde, ben de İzmir'de bir yaz kampına katıldım. Oradan dönüyorum. Her şey yolunda, bir sorunumuz yok. Sabah Vahide'yi aradım, çıkan iddiayı anlattım. 'Muhatap bile olmayalım, cevap vermeye bile değmez' dedi. Son dönemde basında sürekli bazı çiftleri ayırıp sonra çocukları için bir araya getirme modası başladı. Herkes aşağıya Bodrum'a indi, yukarılarda biz kaldık diye mi böyle bir şey bize denk geldi acaba? Böyle asılsız bir şeyi yazmak ayıp ama bizim çocuğumuz ve sevenlerimiz var. Herkes gereksiz yere üzüldü" dedi.


AYIN 11'İNDE ÖNEMLİ BİR KONTROLÜ VAR


Gördüm, sanat dünyasında gündeme gelen ayrılık iddiaların çoğunun tarafları tarafından yalanlandığı ancak daha sonra doğru çıktığı hatırlatıldığında da sözlerini şöyle sürdürdü: "Haluk Bilginer'in olayını söylüyorsunuz ama hep söylüyorum biz onlar gibi değiliz. Biz hiçbir zaman magazinel olmadık. Sadece son dönemde Vahide'nin hastalığı ile çok haber olduk ama hastalık işi de magazinel bir iş değil. Okulumuz var biliyorsunuz, o okulla beraber tiyatro sahnemiz Beşiktaş Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçiyor. Eylül ayında perdeleri açıyoruz. Vahide ayın zamanda yazım grubunda da olduğu yeni bir diziye başlıyor, ben de öyle... Bizimle ilgili haber olacak tek şey bu. Ayrıca böyle konularda hassas olmak lazım. Çünkü Vahide'nin tedavisi hâlâ sürüyor. Her ne kadar Vahide'nin tedavisi bitse de, bu hastalık sürekli kontrol gerektiren bir şey. Ayın 10'unda İstanbul'a gelecek. 11'inde çok önemli bir kontrolden geçecek. Böyle şeyler yazarken biraz daha hassas olmak gerekiyor."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin