'Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin'

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, geçirdiği zor günleri anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin'

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk Uslu, yapımcı eşi Mustafa Uslu'nun yoğun bakım önünde beklerken çekilen fotoğrafını paylaştı: "Şimdi o günlere gittiğimizde hala içimiz sızlıyor."



2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile nikah masasına oturan oyuncu Sinem Öztürk Uslu, geçtiğimiz ay ikiz bebeklerini dün dünyaya getirmişti. Zorlu bir hamilelik süreci geçiren Sinem Uslu o günleri unutamıyor.



'Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin'



Güzel oyuncu, eşi Mustafa Uslu'nun yoğun bakım önünde beklerken çekildiği bir fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü:



"Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin... Çok zor bir 10 gün atlattık ama çok şükür sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza... Şimdi o günlere gittiğimizde hala içimiz sızlıyor... Benim canım kocam yavrularımızı ve beni beklerken... Hayattaki en doğru temenni. ‘Sağlık olsun...’ Sevdiklerimiz yanımızda olsun... Gerisi teferruat..."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin..Çok zor bir 10 gün atlattık ama çok şükür sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza..Şimdi o günlere gittiğimizde hala içimiz sızlıyor..Benim canım kocam yavrularımızı ve beni beklerken..Hayattaki en doğru temenni. ‘Sağlık olsun..’ Sevdiklerimiz yanımızda olsun..Gerisi teferruat..



SİNEM MUSTAFA USLU (@sinemmustafauslu)'in paylaştığı bir gönderi (29 Nis, 2019, 3:42öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin