Alişan: Esra Erol bana güvenmedi

Esra Erol kardeşiyle aşk yaşayan Alişan'dan itiraf geldi.

Google Haberlere Abone ol
Alişan: Esra Erol bana güvenmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği evlilik sözüyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Alişan, yeni bir ilişkiye başladığı Eda Erol'la 4 yıl önce de tanışmak istediğini, ancak Esra Erol'un buna engel olduğunu söyledi.



Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show’a katılan Alişan, Eda Erol ile ilişkisini anlattı. Henüz 4 haftadır birlikte olduklarını anlatan Alişan, “Bir ilişkim olduğunu söylemeyi bile unutmuştum. Henüz 4 hafta oldu. Şu an her şey gayet güzel. Birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor” dedi.



4 yıl önce tanıştırmadı



Alişan, 4 yıl önce Esra Erol’un programına konuk olduğu sırada Eda Erol’u görüp beğendiğini ve tanışmak istediğini anlatarak, “Uzun süre önce aslında Esra tanıştıracaktı bizi. Ben tanışmak istedim. Ancak Esra bana güvenmedi. Öyle söyledi. Askerden yeni gelmiştim, o yüzden olabilir. Sonra Ece Erken’in oğlunun doğum gününde Esra da oradaydı. ‘Halen evlenmek istiyor musun’ diye sordu, sonra bizi buluşturdu ve ilişkimiz başladı. Şu anda oyunculuğa başladı. Müzik öğretmeni aynı zamanda. Çok iyi anlaşıyoruz” açıklamasını yaptı.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin