ALİCE GİDİYOR, HOME TV GELİYOR!

Digiturk, yakında yayından kalkacak olan Alice´in yerine yeni bir kanalı izleyici ile buluşturuyor: Home TV.

Google Haberlere Abone ol
ALİCE GİDİYOR, HOME TV GELİYOR!

Tüm Avrupa'ya yönelik yayın yapan Alice, 1 Eylül 2003'ten bu yana yayınını sadece İtalyan izleyicisine yönelik, interaktif, telefon bağlantılı ulusal bir tematik kanal haline dönüştüştürdü. Kanal artık yayınlarını İtalyanca olarak sürdürüyor.

İtalya'daki dijital platformda yayın yapan ve doğrudan İtalyan izleyicisine yönelik bir yayın modelini benimseyen Alice'nin bu tarihten itibaren de tüm Avrupa'ya verilen sinyalleri kesildi. DIGITURK, Türkiye'de büyük bir beğeni ile izlenen kanalın yokluğundan doğacak mahrumiyeti üyelerine yaşatmamak amacıyla Alice'yi, 'çok özel koşullar' çerçevesinde yıl sonuna kadar iletmeye devam edecek. Ancak Alice, yeni yıl itibarıyla Türkiye'deki yayınını da sona erdirecek.

Üyelerinin beğenilerini ve taleplerini dikkatle izleyen DIGITURK, büyük istek gören bu temayı içeren ve Home TV adı verilen yepyeni bir başka kanalı ocak ayından itibaren yayına başlatacak.

Geniş bir konu yelpazesine sahip olan Home TV, dünyaca ünlü Food Television, Fine Living TV, Home & Gardening TV ve Do It Yourself TV kanallarının bir bileşimi olup; yemek, şarap, mekan, dekorasyon, bahçe ve ev yenileme ile yaşam kalitesi üzerine birçok programı kapsıyor.

Yemek kanalı Food Network'ün program yelpazesi içinde pratik ve leziz yemek tarifleri bulunuyor. Kanalda, İtalyan mutfağının yanı sıra Uzak Doğu mutfakları gibi özgün mutfaklardan yemek tariflerini ve hanımları yakından ilgilendiren diyet yemekler tariflerini içeren programların yanı sıra; dünyaca ünlü konuklarla yemek zevkleri üzerine keyifli sohbetlere yer veren farklı programlar bulunuyor.

Do It Yourself TV, dikişten mobilyaya kadar evde pratik olarak yapılabilecek pek çok işin uygulamasını gösteren, el becerilerini geliştirmeye yönelik programları içeriyor.

Home & Gardening TV, izleyiciyi bahçeler içinde rengarenk gezintilere çıkarırken, ünlü peyzaj örneklerini sergileyen programlara da yer veriyor.
Fine Living TV ise seyahat, tasarım, dekorasyon, şarap kültürü gibi yaşam kalitesini artıran pek çok keyifli konsepti ekrana getiriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin