Ali Tarakçı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne böyle getirildi

Silahlı saldırıda yaralanan Akit TV’de program yapan gazeteci Ali Tarakçı, ifade için ambulansla Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Tarakçı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne böyle getirildi

Hürriyet'in haberine göre; Esenyurt’ta çocuklarını okula götürürken uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Akit TV’de program yapan gazeteci Ali Tarakçı, ifade için ambulansla Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.



Tarakçı’nın olayla ilgili emniyette sorguları süren 3 kişiye yönelik teşhis işlemi de yaptırılacağı bildirildi. Tarakçı, sağ ayağındaki kurşun yaraları nedeniyle 8 hafta yürüyemeyeceğini söyledi. Ali Tarakçı, Esenyurt’ta 2 çocuğunu okula bırakmış, en küçük çocuğu arabadayken arkadan bir araç çarpmıştı. Çarpan araçtan inen bir kişi tabancasını çıkartarak Tarakçı’ya peş peşe ateş etmiş ve sağ ayağından vurarak yaralamıştı. Saldırganlar kaçarken Tarakçı hastanede tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından Asayiş Şube Cinayet Büro ve Esenyurt Araştırma Büro ekipleri koordineli çalışma başlatmış,  aracın  plakasının sahte olduğu anlaşılmıştı. T. E. isimli şüphelinin aracı kullandığı, V. K. isimli şüphelinin de araçtan inerek Tarakçı’ya ateş ettiği tespit edilmişti.  Saldırganların Tarakçı’yı evinden çıktıktan sonra takibe aldıkları, olay yerinde aracına arkadan çarparak aracından inmesini sağladıkları ve saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilmişti.



Ali Tarakçı, tedavi gördüğü hastaneden ambulansla Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Sedyeyle içeri alınan Tarakçı, Cinayet Büro Amirliğine çıkarıldı. 8 hafta yürüyemeyeceğini söyleyen Tarakçı’nın ifadesinin alınacağı ve saldırganlara yönelik teşhis işlemi yaptırılacağı  bildirildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin