Ali İhsan Yavuz'dan Fatih Portakal'a tepki: Dillerine doladılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Fatih Portakal ve CHP'li yöneticilere tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ali İhsan Yavuz'dan Fatih Portakal'a tepki: Dillerine doladılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ve CHP'li yöneticilere tepki gösterdi. Yavuz, "'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik' şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok" ifadelerini kullandı.



AK Partili Yavuz, İstanbul seçimlerine yönelik itirazlar hakkında yaptığı bir konuşmanın gazeteci Fatih Portakal ve CHP'li isimler tarafından çarpıtıldığını savundu.



Twitter'dan Fatih Portakal ve CHP'li yöneticileri etiketliyerek açıklamalarda bulunan Yavuz, "Değerli Fatih Portakal ve CHP'li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok" diyerek videoyu da yayınladı.




Değerli Fatih Portakal ve CHP'li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok. İşte videosu: pic.twitter.com/80erSPsmke


— Ali İhsan YAVUZ (@aliihsanyavuz54) 6 Mayıs 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin