Ali Eyüboğlu: Emre Altuğ'un pastasını kucağımda taşıdım

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, doğum gününü 'Mezarcı' filminin setinde kutlayan Emre Altuğ ile yaptığı söyleşiyi köşesinden aktardı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Eyüboğlu: Emre Altuğ'un pastasını kucağımda taşıdım

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, geçtiğimiz hafta çekimleri Muğla ve ilçelerinde devam eden Mezarcı filminin setini ziyaret etti.



Ünlü şarkıcı Emre Altuğ'un başrol oyuncularından olduğu filmin setinden izlenimlerini dünkü yazısıyla aktaran Eyüboğlu, 47. yaş gününü filmin setinde kutlayan Emre Altuğ'un doğum günü pastasını Ortaca'dan Dalyan'a kadar otomobilde kucağında taşıdığını belirtti.



İşte, Eyüboğlu'nun o yazısı:



Genç sinemacılardan Talip Karamahmutoğlu, ‘Mezarcı’ adlı yeni bir işe başladı. Bir süre öncecihangir’de karşılaştığımızda, heyecanla yeni projesini anlatan Karamahmutoğlu, çekimlere başladıktan sonra, “Sette bir haftayı geride bıraktık. Ne zaman istersen gel” diye mesaj attı. İlk fırsatta soluğu Muğla’da aldım.



Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, TuranÖzdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Adem Yılmaz, Hakan Aksen ve Hikmet Karagöz gibi isimlerin oynadığı filmin görüntü yönetmeni ‘Altın Koza’ ve ‘Altın Portakal’ ödüllü Feza Çaldıran. Filmin uygulayıcı yapımcısı da tanıdık bir isim... ‘Yağmur: Kıyamet Çiçeği’nin yönetmeni Onur Aydın, ‘arkadaş hatırına’ bu görevi üstlendi.



Dalyan’daki çekimlerde konuştuğum Karamahmutoğlu, Emre Altuğ için “Eve Giden Yol filminden beri beğendiğim çok iyi bir oyuncudur. Bir filmde çalışmak ‘Mezarcı’ya kısmet oldu” dedi. Filmi de şu sözlerle anlattı: “Usta yazar Osman Şahin’in ‘Mezarcı’ öyküsünden yola çıktık. Mezarcı,Almanya’da bir Hristiyan mezarlığında çalışan Ejder’in gerçek öyküsüdür.



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin