Aleyna Tilki'nin gözyaşları sosyal medyayı salladı!

Genç popçu, paylaştığı video yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Tilki'nin gözyaşları sosyal medyayı salladı!

18 yaşındaki genç popçu Aleyna Tilki'nin, gözyaşları içinde paylaştığı video yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.





Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptığını söyleyen Tilki'yi bu kadar etkileyen olayın nedeni merak konusu oldu. Genç popçunun twitter mesajlarından da yol arkadaşı ünlü aranjör Emrah Karaduman'a gönül koyduğu anlaşıldı.



Aleyna Tilki'nin gözyaşları sosyal medyayı salladı!



Ünlü popçu "Kalp kırmayın artık" mesajıyla başladığı göndemelerine şöyle devam etti:



"Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor. Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı. Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi, farklı bir vicdanla büyümekten mi, bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum. Belki de ben fazla düşünceliyimdir, sorun bendedir. Bu yüzden ayıplıyorum sadece... Başka bir şey yapmıyorum. Kibarca, içten içe. Kibarca kırılıyor kalbim... Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi... O derece vefalı....Acı eşiği zorlanması herhalde... Yoksa kalbim haber vermezdi bana, bak kırılıyorum diye.... İçimdeki zehir bile vefalı! Sadece beni zehirledi. Anlıyor musunuz? Bir daha da can yakma Emrah Karaduman...Bir teşekkürü de çok görme Emrah Karaduman... Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı. Emrah Karaduman sayın yol arkadaşım. Paylaşmayın istemiyorum şarkımı falan."



Aleyna Tilki'nin gözyaşları sosyal medyayı salladı! - Resim : 2



Fanları çok üzülüp ağlayan Aleyna Tilki'yi teselli etmek için Emrah Karaduman'a hakaretler edince de bu kez Aleyna Tilki ünlü aranjörü savunup "Doğru konuşun. O insan bu ülkeye emek veriyor. Laf edin diye yazmadım. Ben sadece kötü hissettim. Bu kadar" yazdı.



Yıldız Tilbe'den Aleyna'ya destek



Aleyna Tilki'yi teselli eden ilk ünlü ise Yıldız Tilbe oldu. Tilbe proje albümünde "Yalnız Çiçek" şarkısını seslendiren Tilki'ye "Canını sıkma bebişim, daha neler göreceksin, güzel şeyler başarıcaksın, barışırsınız, hatasız kul olmazmış, söze dök müziğe dök içini, mutlu ol güzel Aleyna, takma kafana çiçek tak" sözleriyle moral vermeye çalıştı.



Aleyna Tilki'nin gözyaşları sosyal medyayı salladı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin