'Aldatılırsam affederim'

Eşine hala aşık olduğunu söyleyen Elif Gönlüm, ihanetle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'Aldatılırsam affederim'

Evliliklerinde 13 yılı geride bırakan Elif-Kerem Gönlüm çifti merak edilenlerini Behzat Uygur'a anlattılar... Eşine hala aşık olduğunu söyleyen Elif Gönlüm, ihanetle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.



İşte, o açıklama:



"Kerem hassastır. Sert görünür ama kırılgandır. Nazik bir erkek, hayranım ona. Hiçbir zaman değişmedi. Genetiği böyle kocamın. Zor bir iş yapıyor. Deplasmana gidiyor, yoruluyor. O eve dinlenmeye ve bizi yaşamaya geliyor. Kocamla hep güzel anlar geçirmeye çalışan bir kadınım. Keremsiz bir hayat düşünemiyorum. Kerem’le doğmuş gibiyim. Genç yaşta tanıştığımız için olabilir. Kaderimi yaşadığımı hissediyorum. Sakin, uyumlu bir adam. Her şeyi olgunlukla karşılayabilir. Bağırıp çağırdığını hiç duymadım.



Ben her şeyin affedilebilecek olduğuna inananlardanım. Aldatma olursa asla affetmeyeceğim demeyeceğim. Ne yaparsa kendine yapar herkes.



Üniversite sınavına hazırlanıyordum. Bir yandan modellik yapıyordum. Havalimanında bir firmanın tanıtımındayken Kerem de deplasmana gidiyor. Çalışma hayatımın ilk günü koşa koşa kaderime gittim sanki. Kerem beni görmüş, ben görmedim. Basketbolla da alakam yok. Bir ortak arkadaşımız çıktı sonra. O gün tanışmadık yani.



Ben film misali ilk görüşte çok etkilendim. Yanında arkadaşı vardı o gün Elif’in. Şansa o kız takımdan birinin arkadaşı çıktı. Uçağa binince arkadaşıma “Maça çağırsana kızları” dedim. Maç çıkışı konuşuruz diye düşündüm."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler kerem gönlüm
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin