'Aladdin' filmini kutlamak için #FriendLikeMe kampanyası başladı!

The Walt Disney Company ve Make-A-Wish®, 'Aladdin' filmini #FriendLikeMe ile kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
'Aladdin' filmini kutlamak için #FriendLikeMe kampanyası başladı!

The Walt Disney Company ve Make-A-Wish®, Disney’den 'Aladdin' filmini kutlamak üzere, Will Smith ile #FriendLikeMe kampanyasına başladı.



Bu uluslararası kampanya sayesinde Disney, tedavisi zor hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için maksimum 1 Milyon ABD Dolar’ına kadar bağışta bulunacak.



The Walt Disney Company ve Make-A-Wish®, Disney’in heyecanla beklenen ve 24 Mayıs’ta gösterime girecek yepyeni filmi “Aladdin”i kutlamak üzere 29 Nisan Dünya Dilek Günü’nde #FriendLikeMe adlı bir kampanya başlattı.



'Aladdin' filmini kutlamak için #FriendLikeMe kampanyası başladı!



#FriendLikeMe kampanyası, Make-A-Wish®’in iki bağışçısı Disney ve Will Smith sayesinde gerçekleşen yardım amaçlı bir pazarlama kampanyası olmasıyla dikkat çekiyor. Disney’in “Aladdin” filminde dilekleri gerçekleştiren Cin olarak başrolde yer alan oyuncu ve ses sanatçısı Will Smith, tüm hayranları ve ünlüleri kampanyanın bir parçası olmaya davet ediyor.



Twitter ve/veya Instagram üzerinden 29 Nisan–24 Mayıs 2019 tarihleri arasında #FriendLikeMe hashtagiyle arkadaşlarınızı etiketleyerek yapacağınız her post paylaşımı için Disney Worldwide Services, dünya genelinde çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirerek onları hayata bağlayan Make-A-Wish®’e minimum 5 ABD Doları’ndan maksimum 1 Milyon ABD Doları’na kadar bağışta bulunacak. Kampanyayla ilgili daha fazla bilgi için FriendLikeMe.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.



'Aladdin' filmini kutlamak için #FriendLikeMe kampanyası başladı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin