'AKP'li Oğan neden hep CNN Türk'te' sorusuna yanıt Hürriyet yazarından!

Cemil Çiçek Ayhan Oğhan'a "saygısız, nankör" dedi ve sordu, "İsmi geçen kişi televizyonlara neden çağırılır bilmem?”... Yanıt Hürriyet yazarından...

Google Haberlere Abone ol
'AKP'li Oğan neden hep CNN Türk'te' sorusuna yanıt Hürriyet yazarından!

AKP Eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın "yeni devlet kuruyoruz" sözleri tartışılırken konuya dair sert tepkilerden biri eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten geldi. Çiçek, Oğan’ı “saygısız ve nankör” olarak kınadıktan sonra “İsmi geçen kişi televizyonlara neden çağırılır? Bilmem.” dedi.



Hürriyet yazarı Murat Yetkin, Çiçek'e bugünkü köşesinden yanıt verdi.



Yetkin, yazısında Oğan'ın neden sürekli CNN Türk'e çağrıldığını şöyle açıkladı:



"Ben en azından CNN Türk’teki arkadaşlar adına konuşabilirim ama çoğu TV kanalının sorunu bu: Televizyoncu arkadaşlar AK Parti’den siyasetçileri muhalif siyasetçilerin yanı sıra tartışma programlarına alamıyorlar, AK Parti merkezinden izin alamadıklarını söylüyorlar, sadece tek başına çıkıp kendi belirledikleri konuda konuşmaya izin alabildiklerini söylüyorlar; izin makamıysa belli. Bu durumda tartışma programlarına işte Oğan gibi neticede bir AK Parti etiketi taşıyan kişileri çağırmak durumunda kalıyorlar. AK Parti yetkilileri tartışma programlarına katılmak istiyor da, televizyonlar çıkarmıyor diye bir konu yok yani. Ve sanırım Çiçek de bu konudan haberdar."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin