Akıllı telefonlarla gelenek bozulmadı

Babalarına hediye alan kadın ve erkeklerin önceliği bu yıl da akıllı telefonlar oldu.

Google Haberlere Abone ol
Akıllı telefonlarla gelenek bozulmadı

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, Babalar Günü için internet üzerinden satın alınan ürünleri ve Türkiye genelindeki hediye seçimlerini açıkladı. 



Babalarına hediye alan kadın ve erkeklerin önceliği bu yıl da akıllı telefonlar olurken, geçen yıllarda olduğu üzere gelenek bozulmadı ve akıllı telefonların ardından parfüm ile kol saati en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı. Televizyon, tablet bilgisayar ve oto lastiği ise bu özel gün için tercih edilen diğer ürünler olarak öne çıktı. En çok online hediye alınan iller İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli olurken, bu illeri sırasıyla Konya, Balıkesir, Gaziantep, Mersin ve Tekirdağ izledi. 



Gelenek bozulmadı, akıllı telefon ilk sırada



Bu özel günde kadınlar babaları için en çok akıllı telefon, parfüm, televizyon, tablet bilgisayar ve kol saati, erkekler ise akıllı telefon, oto lastiği, parfüm, tablet bilgisayar ve kol saati satın aldı. Babalar Günü’nde hediye alan kullanıcılar en çok taksitli ödeme seçeneğini tercih ederken, taksitli alışveriş oranı %57, tek çekimle alışveriş ise %43 olarak görüntülendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin