Ajda Pekkan yakın dostunun öldüğü o villayı satıyor!

Ayşe Ersay'ın, Ajda Pekkan'ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan yakın dostunun öldüğü o villayı satıyor!

Yakın arkadaşı Ayşe Ersayın'ın kendi evinde yaşamını yitirmesinden sonra toparlanamayan Ajda Pekkan, evini satmaya karar verdi.



Ünlülerin klip yönetmeni Ayşe Ersayın yakın dostu Ajda Pekkan’ın, İstanbul-Bahçeköy’deki evinde kalp krizi geçirip ölmüştü. Ajda PekkanCanım dostumun evimde odası vardı. Mart’ta ameliyat olacaktı. Yalnız kalmasını istemiyordum. Bir gece önce birlikte film izleyip yattık. Sabaha karşı fenalaştı. ‘Bana bir şey oluyor, iyi değilim’ dedi. Kollarımın arasında öldü” demişti. Ajda Pekkan ölümün gerçekleştiği villasında kalmak istemiyor. Yakınlarına söylediğine göre; bu evini satacak. 6 odalı havuzlu villasına iddiaya göre; 8.5 milyon dolar istiyor.



Bir Süre Evinde Kalmayacak



Olayın şokuyla kendine gelemeyen Ajda Pekkan’ın imdadına kardeşi Semiramis Pekkan ile eniştesi Gulu Lalvani yetişti. Çift, Ajda Pekkan’ı moral bulması için Phuket Adası’ndaki lüks malikanelerinde ağırlayacak. Uzakdoğu’da 15 gün kalacak olan Süperstar dönüşte villasının satışıyla ilgilenecek.



Bu arada Ajda Pekkan’ın bugün 71. yaş günü. Ancak yakınlarına “Sakın bir kutlama organize etmeyin. Moralim sıfır. Kendimi iyi hissettiğim bir anda buluşuruz. Zaten bir süreliğine Phuket’e gidiyorum” dedi. (Posta)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin