Ajda Pekkan 30 yıl sonra müzik duayeni ile birlikte sahne aldı...

Süperstar Ajda Pekkan, Türk sanat müziği duayeni ile sahnedeydi...

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan 30 yıl sonra müzik duayeni ile birlikte sahne aldı...

 “Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da” etkinliklerinde Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı 30 yıl sonra BKM Organizasyonuyla bir araya geldi. İki büyük ses Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz parçalarını, Taşkın Sabahın yönetiminde, Türkiye’nin ünlü müzisyenlerinden oluşan orkestrayla fasıl heyeti eşliğinde seslendirdi.



 



Geceyi Hicaz Peşrev ile giriş yapan orkestraya beyazlar içinde Pekkan ve Abacı “Bir Nigah Et” parçası ile başladı.






“Bir Nigah Et”, “Kederden mi Neden Bilmem”, “Tek Tel Taradım”, “Benli”, “Karabulutlar”, “Dediler Zamanla Hep”, “Bir Kere Sevdim Diye”, “Şeytana Uyduk Bir Kere”, “Şarkılar Seni Söyler”, “Ellerim Böyle Boş”,”İndim Havuz Başına”, “Elveda”, “Gözlerinin İçine”, “Aşkım Bahardı”, “Ben Seni Unutmak İçin”, “Söyleme Bilmesinler”, “Seni Ben Ellerin Olsun”, “Çile Bülbülüm”, “Kadifenin Kesesi”, “Ayva Çiçek Açmış” gibi Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde birlikte seslendirdi.



ZEKAİ TUNCA VE MEHMET ALİ ERBİL’DEN SÜRPRİZ PERFORMANSLAR





Gecenin sürprizleri ise konseri izlemeye gelen Zekai Tunca ve Mehmet Ali Erbil’in sahneye çıkıp Muazzez Abacı ve Ajda Pekkan’a sahnede sırayla eşlik etmeleri oldu. Zekai Tunç, Ajda Pekkan’a “Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam” parçasını, Muazzez Abacı’ya ise “Rüyalarda Buluşuruz”u ithaf ettiğini söyleyerek Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seslendirdi. Ardından sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ise “Gönlümün İçindedir Gözden Irak Sevgilim” performansıyla alkışları topladı.

Türk Sanat Müziği dolu geceyi “Vardar Ovası” ile bitiren Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı alkışlar eşliğinde konserlerini sonlandırdı.





Geceye katılanlar arasında Semiramis Pekkan, Mehmet Koçarslan, Samsun Demir, Erkan Özerman, Nur Yerlitaş, Behzat Gerçeker, Ömür Gedik, Şirin Sever, Ayşe Özyılmazel, Mehmet Ali Erbil, Zekai Tunç, Gülay Afşar, Zeynep Mansur ve Asuman Dabak vardı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin