Ahu Yağtu'dan Özge Ulusoy'a olay yaratacak gönderme: Gülme Komşuna Gelir Başına

Özge Ulusoy, arkadaşlarının sevgilileriyle beraberlik yaşadığını öne sürerek eleştirdiği eski dostu Ahu Yağtu'nun fena diline düştü.

Google Haberlere Abone ol
Ahu Yağtu'dan Özge Ulusoy'a olay yaratacak gönderme: Gülme Komşuna Gelir Başına

Ahu Yağtu ile Özge Ulusoy, geçen yaz Hacı Sabancı yüzünden 16 yıllık dostluklarını bitirmişti. İddiaya göre Ahu Yağtu, Özge Ulusoy'dan ayrılan iş adamı Hacı Sabancı'yla bir mekanda oldukça samimi şekilde eğlenmiş, bunu öğrenen Özge Ulusoy da yakın arkadaşı Ahu Yağtu'yu hayatından silmiş ve onu sert sözlerle eleştirmişti.



Geçmişte de yakın arkadaşı Cansu Dere'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'la evlenip çocuk yapan Ahu Yağtu ise görgü tanıklarına rağmen Hacı Sabancı'yla aralarında bir şey geçmediğini öne sürmüştü. Son günlerde ise Özge Ulusoy'un adı Hakan Baş'ın yakın arkadaşı Arda Turan'la aşk dedikodularına karıştı. Özge Ulusoy'un Hacı Sabancı'dan önce beraber olduğu Hakan Baş'ın yakın arkadaşı Arda Turan'la yakınlaşması basında geniş yer buldu.



Ahu Yağtu, dün tbt adı altında Seyyal Taner'in 1977'de Melih Kibar ile Çiğdem Talu'nun imza attığı "Gülme Komşuna Gelir Başına" şarkısını paylaştı. Şarkıdaki "Gülme komşuna, gelir başına... Sakın atma bu sözümü yabana... Bakıp da gülme, gülüp de geçme... Sonra gülerler sana da... İnsanlık hali hiç belli olmaz. Kimse bakmaz gözyaşına" şeklindeki manidar sözlerle Yağtu'nun Özge Ulusoy'a gönderme yaptığı tahmin edildi. Yağtu'nun bir takipçisi de durumu fark edip "Güzel kapak" yorumunu yaptı. 



Ahu Yağtu'dan Özge Ulusoy'a olay yaratacak gönderme: Gülme Komşuna Gelir Başına



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltunta76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin