Ahu Tuğba’nın efsane aşkı: Türk halkından özür diliyorum

“Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan'dan şaşırtıcı iddialar...

Google Haberlere Abone ol
Ahu Tuğba’nın efsane aşkı: Türk halkından özür diliyorum

Meriç Erkan evlilik programları adı altında oradaki gözde ve revaçta olan oyunculara haftalık para ödendiğini ve insanların evlilik programı adı altında yüzde doksanının kurgu olduğunu tamamen dizi konseptine  geçmiş oyunlarla halkı kandırarak gerçekmiş edasında servis edildiğini iddia etti.



Meriç Erkan sözlerine şu şekilde devam etti “Biz de şov adamıyız evlendirilmemiz düşünüldü ilk başta ve ciddi bir şekilde lanse edildim. Reytinglerin düştüğü zamanlarda benden eski ekran kimliğimden esintiler istendi. Dans etmem çılgın çılgın hareketlere bürünmem söylendi. Olayın akışında bu mekanizmanın bir parçası oldum” dedi.



EVLİLİK İHTİMALİM VARSA BİLE ORTADAN KALKTI



Meriç Erkan, 50 yaşına geldiğini belirterek bu türlü programlarda evlilik ihtimalinin varsa bile ortadan kalktığının farkına vardığını söyledi. Bu kurgunun içerisinde yer aldığı için pişman olduğunu ve eve gidince huzurlu uyuyamadığını belirtti.



TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLİYORUM



Meriç Erkan “Allah bir tövbeyi o günahı tekrarlamamak kaydıyla yaptığında seni affediyor. Ben de bu tarz programlarda asla bir daha yer almayacağıma Türk halkı önünde söz veriyorum ve Türk halkından af diliyorum. Belki bana kızacaklar ama artık kafamı bu haberden sonra yastığa rahatça koyabileceğim.. Üzüldüğüm tek şey Türk halkının Türk milletinin bu şekilde kutsal bir müessesiyi baz alarak  insanların kandırılması. Oysa ki içeride hakikaten evlenen çiftlerin geri plana atılıp revaçta olan ve her hafta para alan çiftlerin öne çıkarıldığı bir program yapılması ve insanların zamanını boşa tüketiyor olması. Bu örgünün içerisinde yer aldığım için çok pişmanım” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin