Ahu Sungur 'Çukurdere' dizisinin kadrosundan neden ayrıldı? Medyatava açıklıyor!

Ünlü oyuncu Ahu Sungur, büyük heyecanla başladığı "Çukurdere"yi bırakmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Ahu Sungur 'Çukurdere' dizisinin kadrosundan neden ayrıldı? Medyatava açıklıyor!

Son olarak 4 sezon süren "O Hayat Benim" dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Ahu Sungur, bu sezon "Çukurdere"yle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Maksude isimli güçlü bir kadın karakterine hayat veren sevilen oyuncu saç rengini değiştirdi, yoğun bir hazırlık süreci yaşadı.



Ancak FOX'ta yayınlanacağı açıklanan dizi, önce atv'ye transferiyle gündeme geldi. Daha sonra ise gün konusunda anlaşılamadığı öğrenilen dizinin uzun süre hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Bu sırada usta oyuncu Meral Çetinkaya diziden ayrılıp "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisinin kadrosuna katıldı. Bütün bu kaosta dizinin sabırla yayınlanmasını bekleyen Sungur, sonunda pes etti ve "Çukurdere" dizisinden ayrıldı. 



Ahu Sungur 'Çukurdere' dizisinin kadrosundan neden ayrıldı? Medyatava açıklıyor!



Yaşanan süreci Medyatava'ya anlatan Ahu Sungur, şöyle konuştu:



"Haziran ayında FOX'ta yayınlanacağını söyledikleri 'Çukurdere' adlı proje için Pastel Film'le anlaştım. Ağustos ayının başında çekimlere başlamak üzere apar topar İstanbul’a çağırıldım. Ağustos  ayında çekimler başlamadı. Eylül yayın, ekim yayın, kasım yayın, aralık yayın derken bu ay tam 9 ay sürdü. Bu kadar zaman içerisinde oyunculara ve teknik ekibe toplam 3 bölüm çektirildi. Her bölüm nerdeyse 2'şer ayda yaya yaya çekildi. Defalarca çeşitli bahanelerle sete ara verildi, set durdu. Yaklaşık 1 ay önce eylülde yapım tarafından yayın olacak denilerek yine set durduruldu. Beklememiz söylendi ve aradaki zararımızın karşılanacağı söylendi. Sonrasında tek bir muhatap bulamadık. Koca sezon 3 bölümle geçti. Teknik ekip set emekçileri 3. bölümü tamamlayıp işi bıraktı. Oyuncular kendini imha eden sözleşmelerle tutulmaya çalışıldı. Projeyle ilgili her gelişmeyi sosyal medyadan öğrendik.



Aylardır her hafta 3 gün sonra şu kanala satılıyoruz imza bekliyoruz diye oyalandık. 8 ayın sonunda defalarca ayrılmak istediğimi, hayatımı idame ettirmem gerektiğini, bir ailem ve bir çocuğum olduğunu ve bu mağduriyeti daha fazla taşıyamayacağımı kendilerine ilettim. Fakat ne cevap alabildim, ne de çözüm üretildi."



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin