AHMET HAKAN’IN TWITTER ÜZERİNDEN BASILMASINA AHMET TEZCAN MI NEDEN OLDU?

© MEDYATAVA- Medyatava Ahmet Tezcan ile görüştü. İşte Tezcan’ın ağzından “Ahmet Hakan'ın Twitter'daki yazdıklarının, yan masadaki AK Parti milletvekili Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanlığı danışmanı Zeynep Damla Gürel'in kulağına nasıl gittiğinin öyküsü...”

Google Haberlere Abone ol
AHMET HAKAN’IN TWITTER ÜZERİNDEN BASILMASINA AHMET TEZCAN MI NEDEN OLDU?


Ahmet Hakan, twitter’ına "Ankara Papermoon'dayım... Karşı masadaki Ömer Çelik'i fena kesiyorum..." dediği sırada Ahmet Tezcan, ona twitter’dan şöyle yazmıştı:


-         Haksızlık olmasın Ömer de bilsin bari kim tarafından hangi sorgucu nazarlarla kesildiğini…


 


Ve Ahmet Tezcan’ın açıklaması:


“Gözlerime inanamadım. Şaka yapıyor sandım hiç tanımıyormuş gibi yazınca, sanki ikisi arasında bir şey varmış gibi izlemin yazması beni sinirlendirdi. Twitter’dan bir yandan Ahmet Hakan'ı da uyardım.Ve ardından Ömer Çelik'i uyardım.


Twitter, “Obama’ya  Başkanlık kazandıran ortamdır”... Dikkatli olmak gerek… Mirgün Cabas, Serdar Akinan, Cüneyt Özdemir de twitter’da. Ama onlar yazdıkları yazıların, yapacakları programların detaylarını yazıyor.


Twitter’da önemli olan insanların ne düşündüğünü öğrenmektir.


Burada yapacağınız program, yazıyla ilgili şeyler yazarsınız ve feedback alırsınız... Muazzam faydalı platform. Ama siz bunu kendi sosyal yaşamanızı ve başkalarının sosyal yaşamlarını başkalarına teşhir etmek için yaparsınız; psikiyatrik literatüre de girersiniz.


Bazıları kendilerinin takip edilmesinden hoşlanırlar; hatta bilmem kaç sayısına ulaşınca şampanya patlatanlar oluyor. Çiğ şeyler de dolaşıyor..."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin