Ahmet Hakan'a komşularından sürpriz doğum günü

Gördükleri karşısında kendisini 'panik atak' tuttuğunu söyleyen Hakan, 'Bu bir kâbus olmalı' diye haykırdığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'a komşularından sürpriz doğum günü

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, kendisine komşuları tarafından sürpriz yapıldığını, kapıyı açtığında komşularının Hakan'ın fotoğrafından yaptırdıkları maskeleri yüzlerine takıp bir doğum günü pastasıyla kapısına dayandıklarını söyledi.



Ahmet HAKAN / HÜRRİYET



KÂBUS GİBİ BİR ŞEY



11 Ağustos, doğum günümdü ya...



Komşular bana sürpriz yaptılar: Fotoğrafımdan yaptırdıkları maskeleri yüzlerine takıp bir doğum günü pastasıyla kapıma dayandılar.



*



Kapıyı açıp da bu manzarayı gördüğümde...



“Bu bir kâbus olmalı” dedim... Bir panik atak tuttu beni... Topluluk içinde gösteriliyormuş gibi hissettim... “Tek adam rejimi bu olmalı” diye haykırdım.



Kendime tahammülü olmayan benim gibi birine verilecek en büyük cezayla karşı karşıyaydım. Fakat nezaketi de elden bırakmamaya çalıştım tabi...



“İyi ki doğdun” müziğini “Bir an önce bitsin bu kâbus” temennisiyle ve zoraki bir gülümsemeyle dinledim... Pastadaki mumlara alelacele üfledim... “Fotoğrafı da çektik, hadi şimdi hep beraber maskeleri çıkarıyoruz” havası yaymak için hemen fotoğraflarını çektim...



Ve bitti.



Aman komşular duymasın ama rüyama girse kan ter içinde uyanacağım bir kâbustu bu benim için...



*



Bu olayın ardından... “Gelmişsin muhafazakâr kesimin ta göbeğinden... Senin neyine gerek doğum günü moğum günü be birader” diye kendime sıkı bir ayar verdim.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin