Ahmet Hakan: Her dönemin adamı değilim, her dönemin en kötü adamıyım!

Kanal D Haber Daire Başkanlığına getirilen ve Kanal D Ana Haber Bülteni'ni de sunacak olan Ahmet Hakan, yeni görevi öncesi Hürriyet'e konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan: Her dönemin adamı değilim, her dönemin en kötü adamıyım!

işte Ahmet Hakan'ın Hakan Gence'ye verdiği röportaj:



** Röportaj yapılacak kişi Ahmet Hakan olunca haliyle soracak çok sorusu oluyor insanın... Ancak fotoğraf çekimi ve röportaj için toplam 1.5 saatim var. Tam sözleştiğimiz saatte giriyor stüdyodan içeri. Hızlıca başlıyoruz sohbete. Çok yoğun bir programı var. Üstelik önümüzdeki günlerde daha da yoğunlaşacak. Ama eminim her an yanında olan asistanının desteğiyle hepsine yetişecek ve kahve tutkusu sayesinde gayet dinç kalacak.



** Ana haber spikeri oldu diye ona çok yakışan sakallarından vazgeçecek sanmayın. 13 yıl önce, Kanal 7’de anchorman’lik yaptığı dönemde de kesmemişti, şimdi de kesmeyecek.



** Başta epey temkinli... Röportaj yaptığım diğer ünlülerin aksine, söz gündeme, siyasete geldiğinde rahatlıyor ve açılıyor. Şaşırmamak gerek, ne de olsa bu, onun top koşturduğu alan...



** Çapkınlığıyla sık sık magazinin de gündemine dahil olan Ahmet Hakan’a özel hayatını sormamak olmazdı elbette. Ben de sordum... Ama yanıt almak ne yazık ki mümkün olmadı. 



Yarından itibaren anchorman (haber sunucusu) olarak karşımızda olacaksınız.  13 yıl aradan sonra yeniden... Halihazırda bir tartışma programı sunuyor, köşe yazıları yazıyorken neden bu işi kabul ettiniz?



- Artık Türkiye’de büyük bir cepheleşme olduğu için tartışma programlarının pek tadı tuzu kalmadı. Ezberbozma yok, söylenenler belli... Bu cenderenin içinden sıyrılmak istiyordum. Haber sunma teklifi benim için fırsat oldu.



Anchorman’lik için nasıl bir dönem bu?



- Benim yapmak istediğim türde haber anlayışı için daha doğru zaman olamazdı. Reha Muhtar’ı saymıyorum..



Röportajın tamamı için:



http://www.hurriyet.com.tr/ahmet-hakan-her-donemin-adami-degilim-her-donemin-en-kotu-adamiyim-40335929


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin