Ahmet Hakan: Gereği düşünülsün hepsi tahliye edilsin

Hürriyet yazarı, Cumhuriyetçiler için temennide bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan: Gereği düşünülsün hepsi tahliye edilsin

Cumhuriyet davasında bugün, duruşmanın 5'inci günü. Mahkeme başkanı, duruşmanın ilk gününde, karar için bugünü işaret etmişti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da köşesinden tahliye temennisinde bulundu.



Ahmet HAKAN / HÜRRİYET



Gereği düşünülsün hepsi tahliye edilsin



KADRİ GÜRSEL



Her cümlesiyle çürüttü iddianamenin sol ve sağ yanını... En saçma suçlamaya bile kemal-i ciddiyetle ve müthiş bir sistematikle yanıt verdi.



*



AKIN ATALAY



İddianamedeki fantastik unsurları deşifre etti... İddianameyi “hukuk cinayeti” olarak niteledi... Her iddianın en ince ayrıntısına kadar daldı.



*



MUSA KART



Mizah yaptı... Yetmedi, kara mizah yaptı... “Ülkenin Tüm Çocukları” adlı bir örgüte üye olduğunu haykırdı... Anti-FETÖ karikatürlerini masaya vurdu da vurdu.



*



MURAT SABUNCU



Davanın tanıklarını paramparça etti... Gazetesinin manşetlerini ve haberlerini savundu... İddiaları perişan etti...



*



TURHAN GÜNAY



Haberlerini yaptığı kitaplar kadar ağırbaşlı, yönettiği kitap eki kadar soğukkanlı ve kitaplarla dost bir dervişe yakışacak kadar hasbiydi...



*



BÜLENT UTKU



“FETÖ’cünün teki tarafından telefonla aranmak” konulu bir mantık dersi verdi... “Yaşamım boyunca darbecilerle mücadele ettim” diyerek meydan okudu...



*



GÜRAY ÖZ



“İletişim kurduğum iddia edilen kişi bir pidecidir. Ben pide ısmarladığım kişinin hakkında soruşturma olduğunu nereden bileyim” diyerek işi bitirdi.



*



HAKAN KARA



“Ne benim ne ailemin boğazından FETÖ’nün tek kuruşu geçti... Hiçbir Cumhuriyetçi Pensilvanya uçaklarına binmedi” diyerek noktayı koydu.



*



AHMET ŞIK



Savunma yapmadı, itham etti... Sartre’ın Nobel’i ret konuşmasının bile üstüne çıktı... Sanki “Minnet eylemem” türküsünü çığırır gibiydi...



*



Gereği düşünülsün. Gereği yapılsın. Hak yerini bulsun. Adalet gerçekleşsin.



Ve Cumhuriyetçiler tahliye edilsin.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin