AĞCA İLE GAZETECİLER ARASINDA KÖŞE KAPMACA

Gazeteci Yazar Abdi İpekçi’yi öldürmekten hükümlü Mehmet Ali Ağca ile gazeteciler arasındaki kovalamaca bugün de İstanbul yolu gişelerine kadar sürdü.

Google Haberlere Abone ol
AĞCA İLE GAZETECİLER ARASINDA KÖŞE KAPMACA

Gazeteci Yazar Abdi İpekçi’yi öldürmekten hükümlü Mehmet Ali Ağca, tahliye edilmesinin ardından geceyi geçirdiği Ankara Sheraton Oteli’nden İstanbul’a gitmek üzere bugün öğleden sonra ayrıldı.
Sincan F tipi Cezaevi’nden dün tahliye olmasıyla başlayan Ağca ile gazeteciler arasındaki köşe kapmaca bugün de devam etti. Ağca’yı tahliye olmasından beri takip edilen gazeteciler bugünde Ağca’nın kaldığı Sheraton Oteli’nde bir dakika ayrılmadı. Saat 15.00 sıralarında otelden ayrıldığı duyumu alınan Ağca ve yakınları ile gazeteciler arasında kovalamaca tüm hızıyla sürdü. Ağca’nın bulunduğu araç ile gazeteciler arasında yaklaşık 1 saat yaşanan köşe kapmaca sonucunda Ağca, İstanbul yolu Eryaman Göksu Parkı virajında gazetecilere yakalandı. Ağca’nın burada gazetecileri atlatmak ve araç değişimi için durduğu belirlendi. Ağca’nın beraberinde bulunan kişilerin yüzlerini gizlemeye çalışması ise dikkat çekti.
Ağca ve yakınları burada 06 TY 309 plakalı ve gri renkli bir Wolksvagen’e bindi ve gazetecilerle köşe kapmaca saat 16.00 sularında İstanbul yolu gişelerine kadar sürdü. Burada Kartlı Geçiş Sistemi’ni kullanan Ağca’nın bulunduğu araç bir süre oyalandı.
Gişelerde de herhangi bir açıklamada bulunmayan Ağca’nın bir televizyon programına katılmak üzere İstanbul’a gittiği belirlendi.
Öte yandan, Ağca’nın avukatı tarafından dün ifade edilen yarınki basın toplantısının iptal edilip edilmediği hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı. ANKA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin