Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan 'tatil' açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai seyahatiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan 'tatil' açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahatiyle ilgili, "Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir" açıklamasında bulundu.



Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde yer alan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahati konusundaki haberlere ilişkin, kamuoyunu bilgilendirme gereği doğduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:



"Söz konusu ağırlama, 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Dubai’de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm iş dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir. Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama, temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."



AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin