Afra Saraçoğlu'nun yeni projesi belli oldu!

Güzel oyuncu, son olarak Fazilet Hanım ve Kızları'nda rol almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Afra Saraçoğlu'nun yeni projesi belli oldu!

Özcan Deniz'in önceki yıl Instagramda gözlerinin güzelliğinden etkilenip 'İkinci Şans' filminde rol verdiği Afra Saraçoğlu, oyunculuk kariyerindeki hızlı yükselişini sürdürüyor. 'Kötü Çocuk' filminin ardından Star'da iki sezon süren 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde başrol oynayan Saraçoğlu, yine iddialı bir projeye hazırlanıyor.



Güzel yıldız, Şükrü Avşar'ın patronu olduğu Avşar Film'in peş peşe çekmeye hazırlandığı 3 filmden birinde başrol oynayacak. Temmuz ayında Aytaç Ağırlar'ın, ağustos ayında da Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı film projeleri hazırlayan Avşar Film, ayrıca usta yönetmen Ömer Uğur'la da el sıkıştı. Senaryosunu, yine Ömer Uğur'un yönetmenliğini üstlendiği 'Geniş Aile'ye imza atan Cüneyt İnay'ın yazdığı filmin adı 'Aşk Bu Mu?' olacak.



Afra Saraçoğlu da 'Aşk Bu Mu?' filminde bilgisayar mühendisliği bölümünden yeni mezun olan böbrek hastası Gülüm karakterine hayat verecek. Filmde Afra Saraçoğlu'nun partneri Umut rolü için son olarak 'Çukur' dizisinde rol alan Alperen Duymaz'la görüşüldüğü ancak zamanlama sorunu nedeniyle anlaşılamadığı öğrenildi. Dram komedi türündeki filmde Umut karakterini canlandıracak oyuncunun kim olacağı ise merak konusu oldu.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin