Afra Saraçoğlu: Hiç aşık olmadım

Güzel oyuncu, Women’s Style Türkiye Dergisi’nin Kasım Ayı kapak kızı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Afra Saraçoğlu: Hiç aşık olmadım

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin güzel 'Ece’si Afra Saraçoğlu, Women’s Style Türkiye Dergisi’nin Kasım Ayı kapak kızı oldu.



Genç oyuncu, Eva Aksu’ya verdiği röportajda Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay ile oyunculuk serüvenine adım attığı ‘İkinci Şans’ filminden, Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşarak şöhretini perçinlediği ‘Kötü Çocuk’ a uzanan başarı öyküsünü anlattı. Annesine olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, ‘Kötü Çocuk’ filminde canlandırdığı ‘Kayla’ karakterindeki baba yarası ile de özdeşleştiğini vurguladı.



Afra Saraçoğlu: Hiç aşık olmadım



İşte o röportajdan öne çıkan başlıklar:



Ben Eskişehir’de üniversite okurken annem instagram dan Özcan Deniz’in yeni bir sinema filmi projesinin hayata geçirileceğini görmüş ve bunun üzerine Özcan Deniz’e ulaşmayı başarıp benim adıma bir başvuru gerçekleştirmiş. Tam o süreçte Nurgül Yeşilçay’ın kızı rolünü canlandıracak olan kişi için seçmeler yapılıyormuş. Bu başvurudan hemen sonra beni audition için İstanbul’a çağırdılar. 2 gün sonra ise seçildiğimin haberini aldım ve ben de İkinci Şans filmiyle oyunculuk serüvenime başlamış oldum. Tabi ki annemin de bu öykünün başlangıcındaki payını unutmamak lazım.



ONLARLA ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTI



İlk sinema filmimde işinde profesyonel, deneyimli ve saygı duyduğum insanlarla beraber



çalışmak benim için bir ayrıcalıktı. Bu işe ilk adımda böylesine değerli oyuncularla oynamak herkese nasip olmaz diye düşünüyorum. Onların hem oyunculuk kariyerini hem de hayat tecrübelerini dinlemek benim için büyük bir artı oldu. Asla zorlanmadım bana devamlı destek oldular. Hiç yabancılık çekmeden sanki yıllardır beraber çalışıyormuşçasına işimizi yapabildik.



Afra Saraçoğlu: Hiç aşık olmadım - Resim : 2



‘KÖTÜ ÇOCUK’ BENİM İÇİN HEP ÖZEL KALACAK



‘Kötü Çocuk’ için teklif aldığımda çok büyük heyecan yaşadım. Çünkü kitabı ve kitaba olan ilgiyi biliyordum. Stresini de o ölçüde büyük yaşadım. Benim için bu proje kendimi ve sınırlarımı görebilmem açısından çok önemliydi. Kayla’daki baba yarasıyla özdeşleşiyorum.



Bu film bana birçok deneyim ve güzel arkadaşlıklar kazandırdı. Bendeki yeri her zaman özel kalacaktır.



HAYATIM DEĞİŞMEDİ BEN YİNE AYNI AFRAYIM



Hayatımda herhangi bir değişiklik olmadı. Dün nasılsam bugün de aynı şekilde yalın hayatıma devam ediyorum. Ne yiyorsam yine aynı şeyleri yiyorum, ne giyiyorsam yine aynı şeyleri giyiyorum. Tabi ki alışıyorsunuz insanların tepkilerinin değişmesine ama bazen “Vay be” diyorum. Oturup dışarıdan bakıp kendimi değerlendiriyorum. Buraya kadar gelmem güzel bir şey, mutlu oluyorum bu konumda olduğum için



ECE’NİN NAİFLİĞİNİ SEVİYORUM



Ece ile zıt olan yönlerimiz tabi ki çok fazla ama bana geçen en sevdiğim benzerliklerimiz iyi niyeti, naifliği, ve çıkarcı olmaması. Bu özellikleri karakterimle daha da bütünleşmemi sağlıyor ve çok daha içten ve yaşayarak canlandırabiliyorum.



FANATİK FENERLİYİM



Ailem fanatik Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçe ile büyüdüm. Bu durumda böyle tutkulu bir Fenerbahçeli olmam çok da acayip bir durum değil sanırım. Umarım bu sene şampiyon oluruz.



MARKA TAKINTIM YOK



Modayı çok fazla takip etmiyorum. Özellikle bir moda veya modacı takıntım yok. Kıyafetleri modacıların veya vitrinlerin sunduklarından değil kendime yakıştırdıklarımdan seçiyorum, kendimi hangi kıyafetin içinde iyi hissedersem onu giyiyorum. Bu şekilde çok daha özgüvenli ve mutlu hissediyorum.



TEK SIRDAŞIM ANNEM



Çok arkadaşım var ama dost çok az kişiye nasip oluyor. Ailemden başka kimseyle sırlarımı paylaşmıyorum. Annemle kesin olarak her akşam günün değerlendirmesini yaparım. Aile benim için fikir almak, paylaşmak demek. Onun diziyle ilgili olumlu yorumları da beni çok motive ediyor. En güvenli limanın aile olduğunu ve hayat boyu da bunun böyle devam edeceğini düşünüyorum. Onun dışında hep bir anı defterim vardır. Düşündüklerimi, o gün beni etkileyen her şeyi yazarım. Hem annem hem de defterim ile her şeyi paylaşmak beni çok rahatlatır.



HİÇ AŞIK OLMADIM



Aşk planlanabilecek bir şey değil. Gelecekte olabilir de olmayabilir de ben bunu hesaplayamam tabi ki. Ama eğer bir gün aşık olursam hissedilebilecek en güzel duygulardan birini yaşadığım için çok mutlu olurum.



Afra Saraçoğlu: Hiç aşık olmadım - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin