Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın eski sevgilisinden şaşırtan açıklama

Hara'nın eski sevgilisinden 'Adriana Lima' yorumu...

Google Haberlere Abone ol
Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın eski sevgilisinden şaşırtan açıklama

Dünyanın en etkileyici kadınlarından Adriana Lima'nın kendisinden 1 yaş küçük 35 yaşındaki Türk yazar Metin Hara ile aşkı magazin gündeminde şok etkisi yarattı. İkilinin havalimanında öpüşürken ve el ele çekilen görüntüleri sosyal medyada günün konusu oldu. Bu aşkın gerçek olduğuna inanmayan, reklam olarak değerlendirenler ise çoğunlukta yer aldı.  Kısa sürede yazdığı kişisel gelişim kitapları büyük ilgi gören ve takipçi sayısı artan Metin Hara gündemin baş köşesine oturdu. Öte yandan Metin Hara'nın yakın zamana kadar oyuncu Beste Kökdemir'le aşk yaşadığını bilenler ise ayrıca büyük şaşkınlık yaşadı. Gözler oyuncu Kökdemir'e çevrildi.



Geçen günlerde de güzel oyuncu, Adriana Lima'nın Metin Hara'nın kitabını paylaştığı postunu repost yapmış ve altına "Aşktan bir kalbin istila edemeyeceği yaşam formu yoktur" yazmıştı. "Yoksa ortada bir ihanet mi var?" sorusu kafaları karıştırdı. Beste Kökdemir'e mesaj yağdı. Sonunda genç kadın sessizliğini bozdu ve "Arkadaşlar sakin... Zaten vardı böyle bir şey. Benim de bildiğim bir şeydi. Metin'le dostluğumuz gayet güzel devam ediyor. Her şey yolunda" açıklamasını yaptı.



Beste Kökdemir'in ilerleyen saatlerde ise Fethi Karaduman'ın objektifine verdiği oldukça seksi bir pozunu "İlhamın iyisi kötüsü olmaz" notuyla paylaşıp yoruma kapatması ise dikkat çekti.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin