Adnan Oktar'ın 'kediciği' Ceylan Özgül'den flaş iddialar

'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar, bu kez de bir kaçış iddiasıyla ilgili gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Oktar'ın 'kediciği' Ceylan Özgül'den flaş iddialar

'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar, bu kez de bir kaçış iddiasıyla ilgili gündeme geldi. İddianın sahibi Oktar'ın en çok 'bilinen' kediciklerinden Ceylan Özgül... Özgül, Adnan Oktar grubundan kaçtığını söyledi, çarpıcı iddialarda bulundu. Özgül'e yanıt ise Oktar'ın en gözde 'kediciklerinden' Tülay Kumaşçı'dan geldi. Kumaşçı, Özgül'ü lüks hayatı kaybetmenin kuyruk acısı ve ajan olmakla suçladı.



Adnan Oktar’ın en bilinen 'kediciklerinden' Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını iddia etti. Adnan Oktar cephesinden ise sert suçlamalar geldi.



Adnan Oktar'ın 'kediciği' Ceylan Özgül'den flaş iddialar



İşte yaşanan o kavga:



Oktar'ın yanından kaçtığını söyleyen Ceylan Özgül, Instagram hesabından da dikkat çeken paylaşımlar yaptı.



Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanında kendisine ilişkin hiçbir kararı kendisinin veremediğini söyleyerek, yıllar önce değişen Türk Lirası’nı dahi tanımadığını öne sürdü.



Ceylan Özgül'ün iddialarına yanıt Oktar'ın bir başka 'kediciği' Tülay Kumaşçı'dan geldi. Kumaşçı, Ceylan Özgül'ün bir yıl önce kendi isteğiyle babasının yanına gittiğini savundu.



Adnan Oktar cephesi Ceylan Özgül'ün yürüyerek rahat şekilde kendi isteğiyle gittiğini savunarak bir video paylaştı.



Adnan Oktar'ın 'kediciği' Ceylan Özgül'den flaş iddialar - Resim : 2



Ceylan Özgül ise Adnan Oktar cephesinden gelen videoya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özgül de video paylaştı.



Görüntülerde oynamalar yapılabileceğini ileri süren Ceylan Özgül, “Dikkat edin sizi kaydedecekler. Gizli kameralarla, açık kameralarla kaydedecekler. AVM'lerde resimlerinizi çekecekler. Sonra onların üzerinde oynayacaklar ve istedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar. Korkmanıza gerek yok şeytanın hilesi zayıftır” diye yazdı.



Özgül Instagramdan tarihi değiştirilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de paylaştı.



Ceylan Özgül, yerde sürünerek kapıdan çıkan bir adamın videosunu da paylaşarak "Görün bakın işte samimiyeti... Aynı anda ben kaçarken samimi bir mümin kardeşimiz sürünerek Mehdi’ye tabi olmaya gidiyor. Yıl 2023. Bana göründü. Ledün ilmi işte. Akşam akşam yaptığın atar bizim neşemize neşe kadar canım" diye yazdı.



Adnan Oktar'ın 'kediciği' Ceylan Özgül'den flaş iddialar - Resim : 3



Ceylan Özgül'e ise Adnan Oktar'ın en gözde kediciği Tülay Kumaşçı'dan ağır yanıtlar geldi.



Kumaşçı ise twitter'dan "Ceylan Özgül 15 yıl boyunca nasıl yaşadı.. Marka kıyafetler, yüzlerce ceket, yüzlerce elbise, her elbiseye her pantolon ceket takıma özel yüzlerce ayakkabı, bir telefonla istediği yiyecekler, yalılarda, yatlarda özel hazırlanmış sofralar, daha neler..." diye yazdı.



Ceylan Özgül'ü suçlamaya devam eden Kumaşçı, "Yabancı şarkıcıların kıyafet odalarını bilirsiniz onların en az 5 katı kıyafeti vardı ve ultra lüks bir yaşam, peki ya şimdi kendi yayınladığı videodaki vasat bir ev, peki ya kıyafetler onlar da vasat, acaba bu asılsız iddialar lüksü kaybetmenin kuyruk acısı mı?" diye yazdı. Kumaşçı, Ceylan Özgül'ü İngiliz ajanı olmakla suçladı.



Öte yandan Ceylan Özgül'ün Ayrıldığım gün kendimle konuşmalarım. Saati ve günü de göstereyim isteyenlere o günün Şeytanın tuzağı pek zayıftır" yazdığı görüldü. Söz konusu mesajlaşmada "Kaçıcam, sonra gelicem" ifadesi yer alıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin