'ADINI FERİHA KOYDUM' DİZİSİNİN YAPIMCISINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Yapımcı Fatih Aksoy, bu sezon sona ereceği konuşulan "Adını Feriha Koydum"la ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı...

Google Haberlere Abone ol
'ADINI FERİHA KOYDUM' DİZİSİNİN YAPIMCISINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Dizifilm.com'un haberine göre, Show TV'nin sevilen dizisi "Adını Feriha Koydum"un yapımcısı Fatih Aksoy, bu sezon sona ereceği söylenen dizinin finaliyle ilgili bir soruya, "Ben böyle bir şey söylemedim, 'Adını Feriha Koydum'un final yapacağını nereden çıkardınız?" cevabını verdi.


Yapımcı Fatih Aksoy'un bu açıklaması 29 Haziran'da final yapacağı söylenen dizinin geleceğiyle ilgili kafaları karıştırırken Star gazetesinin Asabi Adam'ı da dizinin sürpriz yaparak devam edebileceğini yazdı.


İşte o yazı:


Adını Feriha Koydum final diyecek mi?
 
Show Tv’nin en iddialı işlerinden biri olan Adını Feriha Koydum’un bu sezon final yapması bekleniyor. Ancak dizinin gördüğü ilgiye bakacak olursak bir sürpriz ihtimaline de kapıyı kapatmamak gerekiyor. Bakarsınız, senaryoda çok çarpıcı gelişmeler olur, hatta ana karakterleden biri ölür ve dizi bambaşka bir senaryoyla yoluna devam eder. Bu ihtimali neden bir seçenek olarak masada tuttuğumu da açıklayayım. Hem şirketler hem de kanallar yeni ve riskli çok sayıda projeyle uğraşmak yerine kendi kitlesini yaratmış bazı işlere devam yollarını arıyorlar. Adını Feriha Koydum da daha yürüyecek yolu olan işlerden biri olabilir...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin