ACUN-TUĞÇE ORTAKLIĞI BAŞLAMADAN BİTTİ

Tuğçe Kazaz'ın Acun Ilıcalı ile dünyayı gezeceği geçtiğimiz günlerde yazılmıştı. Ancak Ilıcalı bu kararından vazgeçti. Şimdi yeni bir güzel arıyor.

Google Haberlere Abone ol
ACUN-TUĞÇE ORTAKLIĞI BAŞLAMADAN BİTTİ



"Acun Firarda" programını hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı, bir süredir programı için kendisiyle birlikte gezecek bir güzel aramış ve Tuğçe Kazaz'da karar kılmıştı. Ancak film çekimi için bulunduğu Yunanistan'da Tuğçe Kazaz'la görüşen ve anlaşan Ilıcalı, bu kararından vazgeçti. Bu ortaklığın; "evlilik gibi bir şey olacağını" söyleyen Ilıcalı, "Böyle bir birliktelik için maddi, manevi her konuda anlaşmak gerek, biz Tuğçe ile anlaşamadık" diyerek bu birlikteliğin neden bittiği konusunda ipucu verdi. Reyting olarak bir sıkıntıları olmadığını da belirten Ilıcalı; "Canımız sıkılıyor onun için kız arıyoruz" diyerek espirili bir cevap verse de, asıl amaçlarının 3 senedir devam eden programa, 4'üncü senesinde bazı yenilikler yaparak başlamak olduğunu belirtti.


YENİLİKLER VAR


Bunun için ilk olarak teknik ekibini güçlediren Ilıcalı, meşhur kameramanı Feridun'un yanına bir kameraman daha aldı, ayrıca yeni bir yönetmenle de anlaştı. Format olarak da bazı değişikliklere gideceklerini belirten Ilıcalı; "Gittiğimiz ülkeler hakkında bilgiler vereceğiz, Türkiye ile fiyat karşılaştırmaları yapacağız" dedi. Ekibine aradığı güzeli ise şöyle tarif etti; "Sempatik, güzel ve benim gibi girişken biri olmalı". Öte yandan başarılı sunucunun yeni sezon için hazırladığı sürprizler bunlarla da sınırlı değil. Bir GSM operatörü (AVEA) ile anlaşma imzalayan Ilıcalı, bu anlaşma çerçevesinde 10 reklam filmi çekecek, 40 Üniversite de ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde 35 olmak üzere toplam 75 gösteri gösteri yapacak. Mustafa DOĞAN - VATAN 34

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin