Acun Medya ekibine KKTC'de gümrük engeli!

Survivor finali geçtiğimiz gün KKTC'de yapılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Medya ekibine KKTC'de gümrük engeli!

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor 2018'in finali, geçtiğimiz günlerde KKTC'de yapıldı. Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Survivor finalinin perde arkasını yazdı.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



Acun Medya ekibine KKTC'de gümrük engeli



"Survivor 2018"in finaline birkaç saat kala yarışmanın üç yıldır yapıldığı Nuh’un Gemisi’nde bir grupla sohbet halindeyiz. Konu, KKTC’de yatırımı ve işi olan Türklerin karşılaştıkları zorluklara geldi.



Gruptaki biri, bu yıl Acun Medya ekibinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişte karşılaştığı sıkıntıları anlattı.



Bunlardan biri, “Survivor 2018” finalinde çekim yapacak kameraların KKTC’ye girişinde yaşanan sıkıntı… Acun Medya ekibi, bir hayli uğraştan sonra kameraları Ercan Havalimanı Gümrüğü’nden geçirebildi.



İkincisi ve daha da ilginç olansa şu: Her “Survivor” finalinde birinci açıklandığında havai fişekler patlar, konfetiler yağar şampiyonun üstüne… Havai fişekler gümrüğe takılınca finalde sadece konfeti patlatıldı.



“Survivor” ekibi önceki yıllarda havai fişekleri KKTC’ye sokarken sorun yaşamazken, bu yıl öyle olmadı. Ercan Havalimanı görevlileri çeşitli gerekçelerle havai fişeklere giriş izni vermedi.



Havai fişek yerine sadece konfeti patlatılan gecede KKTC Kültür ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, her yıl “Survivor”ın finalini yaparak Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımına katkı sağlayan Acun Ilıcalı’ya teşekkür plaketi takdim etti.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin