Acun Ilıcalı'ya tazminat şoku!

Ünlü besteci Burhan Bayar ile Acun Ilıcalı davalık oldu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'ya tazminat şoku!

Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur’un yanı sıra yaşamını yitiren ünlü sanatçılar Ahmet Kaya ve Müslüm Gürses’in en yakınındaki [Acun Ilıcalıya tazminat şoku]

isim Burhan Bayar ve eserlerinin mali haklarının sahibi olan şirket dört yıl önce yargı yoluna gitti. Davacı konumda Bayar ve Universal Müzik Taksim Edisyon A.Ş yer alırken, davalı konumda ise Acun Ilıcalı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri A.Ş yer aldı.



MADDİ- MANEVİ TAZMİNAT TALEBİ



İstanbul 4. Fikrî ve Sınaî Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava dosyasında yer alan belgelere göre, Burhan Bayar ve Universal Müzik, kendilerine ait bir dizi popüler şarkının izinsiz kullanıldığını öne sürdü. “Mutlu Ol Yeter”, “Mavi Mavi”, “Gülüm Benim”, “Yalnızım Dostlarım”, “Vur Gitsin Beni”, “Acılar” ve “Bebeğim” isimli şarkıların, Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye isimli programlarda kullanıldığı belirtildi. Anılan eserlerin halen, davalı şirketin internet sitesinde yer almaya devam ettiği kaydedildi. Dava dilekçesinde, 30 bin TL’nin Universal Müzik’e 50 bin TL’nin de Burhan Bayar’a verilmesi talep edildi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin