Acun Ilıcalı o davayı kazandı! Alacağı parayla ne yapacak?

Ilıcalı, Merve Büyüksaraç'tan alacağı parayla ne yapacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı o davayı kazandı! Alacağı parayla ne yapacak?

Survivor 2019 Türkiye finalinde Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç ile ilgili olan mahkemenin kazanıldığını hatırlattı. Kazanılan 25 bin TL tutarındaki tazminat ise hayır kurumlarına bağışlanacak.



Merve Büyüksaraç, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla alakalı çeşitli iddialarda bulunmuştu. Büyüksaraç hatta o dönem, yarışmada yemek verildiğini belirtmişti. Bu iddiaların ardından medya patronu Acun Ilıcalı, manken hakkında tazminat davası açarak iddiaları yalanlamıştı. Görülen davada sona gelindi.



Mahkeme Acun Ilıcalı'yı haklı buldu



Manken Merve Büyüksaraç 2012 Survivor’ı sonrası, Survivorla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisini çekmişti.



İddiaların, kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar olduğunu söyleyen Ilıcalı, o dönem Büyüksaraç’a avukatı aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı haklı bulundu.



Merve Büyüksaraç tazminat çdeyecek



Mahkeme Merve Büyüksaraç’ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti. Böylece o dönem çok konuşulan Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç davası sonlanmış oldu.



Hayır kurumuna bağışlayacak



Bodrum’da canlı yayında 25 bin liralık manevi tazminat kazandığı haberini duyuran Acun, “Bu zamana kadar kimsenin hakkını yemedik, yemeyiz. Bu para hayır kurumlarına bağışlanacaktır. Aslında Merve'ye teşekkür ediyorum. Bize iftira atmaya çalıştı ama istemeden de olsa yardım kuruluşlarına faydası oldu" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin