'Acun Ilıcalı' ismiyle büyük vurgun!

74 yaşndaki halk ozanı Ahmet Teke'yi Acun Ilıcalı'nın programı 'Yetenek Sizsiniz'e çıkarma vaadiyle 400 bin TL dolandırdılar.

Google Haberlere Abone ol
'Acun Ilıcalı' ismiyle büyük vurgun!

Antalya Finike’de halk ozanı Ahmet Teke’nin hayatı, hakkında İstanbul 35’inci İcra Müdürlüğü’nce başlatılan, 100’er bin TL’den 4 senet nedeniyle karardı. Finike’de avukatı İsmail Doğan Tunçbilek aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Teke, aylardır devam eden icra takipleriyle uğraşıyor.



İCRA TAKİBİ BAŞLATILDI



Teke hakkında, 30 Mayıs, 30 Haziran, 30 Temmuz ve 30 Ağustos 2013 ödeme tarihli dört adet 100’er bin TL’lik senetleri ödemediği gerekçesiyle 21 Mart 2014 tarihinde icra takibi başlatıldı. Teke’nin gözlerini etkileyen sarı benek ve unutkanlık hastalıkları olduğunu belirten avukatı İsmail Doğan Tunçbilek, Teke’nin kendisini A.K. olarak tanıtan kişiyle tanıştıktan sonra, ’Yetenek Sizsiniz’ programına gönderileceği yönünde kandırıldığını kaydetti.



SENET OLDUĞUNU FARK ETMEDİ



Programa katılımı için yardım edecekleri yönünde kandırıldığını belirten Ahmet Teke ise kendisine ilaç içirildiği ve imzalattırılan evraklar arasında senet olduğunu farketmediğini söyledi. Senetlerden icra takibiyle haberdar olan Teke, avukatı Tunçbilek aracılığıyla icra takibini başlatan M.P. ve M.T. hakkında Finike Cumhuriyet Başsavcılığı’na ’zorla senet imzalatmak, gasp, dolandırıcılık ve sahtecilik’ suçlamalarıyla suç duyurusunda bulundu. Teke, ayrıca senetlerin iptali için de İstanbul 12’nci Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu. (DHA)



'Acun Ilıcalı' ismiyle büyük vurgun!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin