Açıklama geldi! Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz kavga mı etti?

Hadise, ablasıyla kavga ettiği iddialarına yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Açıklama geldi! Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz kavga mı etti?

Ünlü şarkıcı Hadise’nin olay olan son klibi ‘Sıfır Tolerans’ı çeken ablası Hülya Açıkgöz ile kavga ettiği iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Hadise, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sessizliğini bozdu.



Hadise'nin son klibi 'Sıfır Tolerans' yayınlandığı andan itibaren büyük yankı uyandırmıştı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) müzik kanallarında yayınlanan Hadise’nin “Sıfır Tolerans” klibi nedeniyle; bazı kanallara para cezası vermişti. Hadise'nin akıl hocası olan ablası Hülya Açıkgöz’le son klibi yüzünden kavga ettiği iddia edildi.



Bazı gazetelerde yer alan habere göre; Hadise, ablasına “Çektiğin klip hem çalıntı çıktı, hem de RTÜK yasakladı. Param da boşa gitti!” diye bağırdı. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından:



’Bugün "Hadise ablası ile birbirine girdi" diye çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ve bu haberi yazan sevgili gazeteci arkadaşın hayal gücünü bu şekilde kullanabildiği için tebrik ediyorum. Ablam ile klip çekmeye devam edeceğiz... Sıradaki klip için çalışmalar başladı. ‘Sıfır Tolerans’ın başarısı belli ki birilerini irite etmiş. Başarı engellenemez. ‘Sıfır Tolerans’ın dinlenme/izlenme oranları ortada. Şarkımızı zirveye taşıyan herkese teşekkür ederiz. Sizi seviyorum. Hadise’ mesajını paylaştı.






 


Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi (Oca 24, 2018 at 2:00öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin