Acı haber gazete sayfalarına düştü

Erol Büyükburç'un ölümü gazete sayfalarında...

Google Haberlere Abone ol
Acı haber gazete sayfalarına düştü

Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç dün Beşiktaş Bebek Yokuşu'ndaki evinde ölü bulundu.



79 yaşında hayatını kaybeden Büyükburç'un evine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracı geldi.



Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sanatçının menajeri Osman Nuri Yazıcı, Adli Tıp Kurumu'na götürülmesine gerek duyulmayan cenazenin, Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi'ne kaldırıldığını belirterek, şunları kaydetti:



"Aslında Erol Büyükburç'un iki evi var. Kızıyla da birlikte yaşıyordu. Dün akşam beraberdik. Kızı ve Erol Bey ile yemek yemiştik. Ardından onu evine bıraktık. Sabah da alacaktım. Hatta bugün Bursa'da konserimiz olacaktı. Telefonlara cevap vermeyince içeri girdik ve ölmüş olduğunu anladık."



Büyükburç'un kızı Evren Erol Büyükburç ise Büyükburç'un sağlık problemleri bulunduğunu belirterek "Kalp rahatsızlığı vardı ve stent takılmıştı daha öncesinde. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı da mevcuttu. Çok çok yorgun düşmüştü konserleri nedeniyle. Ben hep kendisini uyarırdım, çok yoruyordu kendisini. 'Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı. Çalışmayı çok severdi kendisini sanatına adamış bir insandı. Şimdi annemle kavuştular" diye konuştu.



Büyükburç, cenaze törenini henüz kararlaştırmadıklarını, büyük ihtimalle cumartesi günü yapılacağını da sözlerine ekledi.



Büyükburç'un ölümü bugünkü gazete sayfalarında da geniş yer buldu.



"Acı haber gazete sayfalarına düştü" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin